Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

<<<<< Rijeka Otvaranje sezone FOTKE + VIDEO 8.str !!! >>>>

<< < (36/43) > >>

cosa_wp:

--- Citat: 2TDottore - 06 Ožujak, 2011, 13:55:01 ---to sta ti ne uletavas ponekad u malo kriticne situacije i kai se vozis ko baba to je tvoj problem al to ne znaci da je neko drugi divljak ak se zna vozit i siguran je u sebe

--- Kraj citata ---

sad ti pricas napamet kako ti znas kako ja vozim ne znas ni kako ja izgledm jer si bio napucan????

Ive_MHR:
ajde balavurdija mir.

nije to vise ko nekada, jer onda bi te tek kenjali ko kako vozi, 50-70 kamikaza na cesti, nije to to vise 8)

cosa_wp:

--- Citat: Ive_MHR - 06 Ožujak, 2011, 14:02:05 ---ajde balavurdija mir.

nije to vise ko nekada, jer onda bi te tek kenjali ko kako vozi, 50-70 kamikaza na cesti, nije to to vise 8)

--- Kraj citata ---

glavni si nema šta samo obriši bale dok pišeš da ne rikne tipkovnica

2TDottore:

--- Citat: cosa_wp - 06 Ožujak, 2011, 13:56:19 ---sad ti pricas napamet kako ti znas kako ja vozim ne znas ni kako ja izgledm jer si bio napucan????

--- Kraj citata ---

znam ponesto i to je dosta....a ti komentiras ovog decka a o njemu neznas bas nista pa o cem pricamo onda

cosa_wp:

--- Citat: 2TDottore - 06 Ožujak, 2011, 14:07:05 ---znam ponesto i to je dosta....a ti komentiras ovog decka a o njemu neznas bas nista pa o cem pricamo onda

--- Kraj citata ---

ja sam vidio video i na temelju toga komentiram, a ne temelju cega ti komentiras na temelju nicega znaci isti si kao ja odnosno jos gori i nemoš mi reći da ono što je dečko napravio u videu da je pametno svaka njemu čast on vjerojatno vozi predobro i močan je i sve to ali ne mozes mi reci da je to iz videa bilo pametno i puno bolji vozaci od njega su ginuli!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju