Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
<<<<< Rijeka Otvaranje sezone FOTKE + VIDEO 8.str !!! >>>>
cosa_wp:
--- Citat: 2TDottore - 06 Ožujak, 2011, 13:07:06 ---nemojte tak govorit o decku.....ima brz skuter i malo riskira.....pametan je on zna kai radi i uvjeren je u svoje mogucnosti....cak ga ni ja nisam mogo pratit.... :P
--- Kraj citata ---
o pameti nemamo šta govoriti ono što sam vidio nemoš mi reći da je pametno nikako ali oke
kako ga ti nisi uspio pratiti nisi se napuco ili?
2TDottore:
--- Citat: cosa_wp - 06 Ožujak, 2011, 13:17:50 ---o pameti nemamo šta govoriti ono što sam vidio nemoš mi reći da je pametno nikako ali oke
kako ga ti nisi uspio pratiti nisi se napuco ili?
--- Kraj citata ---
nisi ti nista vidio tak da nemas argumenata da pricas o nekakvoj pameti i tehnici njegove voznje i snalazenju u prometu a ja sam se prije napuco graha s kobasicama i ni to mi nie pomoglo da ga stignem....xD
cosa_wp:
--- Citat: 2TDottore - 06 Ožujak, 2011, 13:41:25 ---nisi ti nista vidio tak da nemas argumenata da pricas o nekakvoj pameti i tehnici njegove voznje i snalazenju u prometu a ja sam se prije napuco graha s kobasicama i ni to mi nie pomoglo da ga stignem....xD
--- Kraj citata ---
onaj potez iz videa nije ni malo pametan!
previše si se napucao pa si bio pretežak
gogo180:
točno to onaj tko nije bio nema što komentirat... :nono:
2TDottore:
--- Citat: cosa_wp - 06 Ožujak, 2011, 13:49:02 ---onaj potez iz videa nije ni malo pametan!
previše si se napucao pa si bio pretežak
--- Kraj citata ---
to sta ti ne uletavas ponekad u malo kriticne situacije i kai se vozis ko baba to je tvoj problem al to ne znaci da je neko drugi divljak ak se zna vozit i siguran je u sebe
--- Citat: gogo180 - 06 Ožujak, 2011, 13:49:50 ---točno to onaj tko nije bio nema što komentirat... :nono:
--- Kraj citata ---
tocno tako
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju