Općenito > Generalno o skuterima

Molim pomoć!

<< < (2/6) > >>

Agil:
..išao Mujo odabrat ženu..pa odluči da ih prije testira:

pita on prvu koliko je 2+2..ona mu rekne  - ne znam.... ....ode Mujo dalje..

drugu pita koliko koliko je 2+2...a ona..hm, nekad može biti 3, nekad može biti 5, ali nekad je i 4.......mujo pomisli- ova je neki filozof i ode dalje...

pita treću koliko je 2 + 2...a ona mu kaže: - onoliko koliko ti kažeš moj mujo

i na kraju pitali Muju koju je odabrao...: - Pa onu s največim sisama...!!!!!

marko.p:
smiješno...pa svi ti imaju istu mašinu uključujući i derbija koji je po meni najbolji izbor,najljepši,piaggio mašina,dosta udoban i rezervar 11 l.....
....drugačiji ti je samo vanjski izgled,derbi je nešto bolji,ima aluminijsku ramu i on ti je najsličniji motociklu.....

igor.sb:

--- Citat: marko.p - 02 Prosinac, 2007, 13:46:33 ---smiješno...pa svi ti imaju istu mašinu uključujući i derbija koji je po meni najbolji izbor,najljepši,piaggio mašina,dosta udoban i rezervar 11 l.....
....drugačiji ti je samo vanjski izgled,derbi je nešto bolji,ima aluminijsku ramu i on ti je najsličniji motociklu.....

--- Kraj citata ---

e da kako sam zaboravio

gp1 gp1 gp1  :headbang:

Cole#2:
Ja ciljam na NRG Powera... Ko zna koliko on ima litara?

Rossi:
sto se mene tice ,da sam u takvoj situaciji ..ja bi uzeo ili Runnera ili Derbija Gp1 ....ta 2 skutera su mi najljepsa i po meni najbolji....a i izgledaju glomaznije od ostali sktura tipa nrg ili sr i slicno...sad neznam na tebi je odluka ....sto se tice brzine i to da ne ide kako ti neki pricaju nije istina...npr normalno da ce nrg ici sporije od runnera kad na nrg sjedi neko sa 100 kila a na runneru neko sa 80 ..to je normalno..a kad se stavi ista kilaza na motor i to uglavnom idu isto...1km/h razlike...isto to vazi i za derbija i sr ...toliko od mene :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju