Općenito > Generalno o skuterima

Molim pomoć!

<< < (3/6) > >>

igor.sb:

--- Citat: Cole#2 - 02 Prosinac, 2007, 14:41:53 ---Ja ciljam na NRG Powera... Ko zna koliko on ima litara?

--- Kraj citata ---

google brate, samo google

6,5l  :angry7: :angry7:

dino_sk:

--- Citat: Cole#2 - 02 Prosinac, 2007, 12:50:01 ---Ovako. Na velikim sam mukama... Moj roditelji misle dati moj stari skuter na zamjenu staro za novo... I sada ja mislim uzeti novog NRG Power, međutim neke budale govore da je to smeće motor i da ide sporije od Gilere ili Aprilie... Molim vas tko zna neka mi pomogne... Recite mi koja je razlika između ova tri motora... Koliko imaju konja i sve to....

Uskoro bi treba kupiti motor pa da se ne zaje**m. U svoje razmišljanja uključite i udobnost vožnje....

--- Kraj citata ---

a gdje to ima da das skuter staro za novo
znaci ti ces dat speedfighta i nadoplatiti i uzet nrg-a
aj napisi koja trgovina

Dino:

--- Citat: dino_sk - 02 Prosinac, 2007, 15:46:48 ---
--- Citat: Cole#2 - 02 Prosinac, 2007, 12:50:01 ---Ovako. Na velikim sam mukama... Moj roditelji misle dati moj stari skuter na zamjenu staro za novo... I sada ja mislim uzeti novog NRG Power, međutim neke budale govore da je to smeće motor i da ide sporije od Gilere ili Aprilie... Molim vas tko zna neka mi pomogne... Recite mi koja je razlika između ova tri motora... Koliko imaju konja i sve to....

Uskoro bi treba kupiti motor pa da se ne zaje**m. U svoje razmišljanja uključite i udobnost vožnje....

--- Kraj citata ---

aj napisi koja trgovina

--- Kraj citata ---
Piaggio centar zadar,ali jako malo daju za rabljene skutere.Imaju neke svoje kataloge po kojima je skuteru starijem od 10 god tržišna cijena 0kn

Evo ti i br: 023 305 861

dino_sk:

--- Citat: Dino - 02 Prosinac, 2007, 16:20:48 ---
--- Citat: dino_sk - 02 Prosinac, 2007, 15:46:48 ---

--- Kraj citata ---

aj napisi koja trgovina

--- Kraj citata ---
Piaggio centar zadar,ali jako malo daju za rabljene skutere.Imaju neke svoje kataloge po kojima je skuteru starijem od 10 god tržišna cijena 0kn

Evo ti i br: 023 305 861

--- Kraj citata ---

hvlala,a jel znas mozda jel primaju marke skutera koje nisu piaggio,gilera,aprilia ????

Dino:
Da,primaju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju