Ja imam SPa na maloj tabli i uredne retrovizore itd
Pobrao sam autobus i on je bio kriv,dobio sam pare od osdiguranja,zapravo,natezemo se.
Skuter sam kupio sa 16 godina (Spa 180),od tada sam ga vozio mimo zakona,dok sam prije toga vozio razno razna vozila isto tako kulturno,jer istinski uzivam u voznji.
Alfa-razmisljas kao pandur,a to je lose. Razmisli ovako-neka smanje cijene vozacki i neka naprave zakon da mozemo polagati sa 16 za vise kubika itd ali prema tome palacamo vece kazne ukoliko se razbijemo.
Sada sam malo stariji ,mudriji,pametniji,ali i luđi.....
Imam vozacku i registrioran mopedic i policija me ne kaznjava jer sam kulturan i postujem njihov posao i samim time oni postuju mene i vide kako ne ugrozavam promet,a nisu glupi da ne vide 5X veci filter zraka i auspuh,nego na 50 ccma.
Zasto je na 50ccma?
Zato sto nemam novaca za vozacku,ni za skuplje registracije.
Zasto vozila sa plinom sve troskove placaju vise,ako je ekoloski prihvatljiviji? (zato sto nam debili donose zakone).
Zasto se elektro automobili ne voze,jer su skupi i drzava ne daje poticaje nikakve,a sad su kao i pre tihi pa su opasni. LOL na sve glupane i politicare koji misle da su pametni. mater im lopovsku.
ZA curu mi je jako zao i zelim joj pokoj dusi,a i decka u neku ruku,jer je za trenutak neopreznosti dobio tesku zivotnu skolu.
Isto sam tako mogao i ja,jer sam nedavno pao sa curom,a da nisam divljao.