Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia SR50R prednja svjetla i struja - pitanje o jacini
animatrix:
probaj, provuci kablove i testiraj.
tuta125:
--- Citat: animatrix - 27 Siječanj, 2011, 10:15:21 ---probaj, provuci kablove i testiraj.
--- Kraj citata ---
Hocu, bacit cu se na posao sad za par dana kad mi produ ispiti, ali sam mislio prikupit neke ideje ili savjete prije nego sto pocnem :icon_thumright:
MALES SR180r:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Siječanj, 2011, 14:03:26 ---
Pitanje je da li je punjenje akumulatora u voznji dovoljno da ga ne ispraznis na taj nacin
--- Kraj citata ---
moglo bi bit punjenje dovoljno jer sam ja imo muziku sa auto radiom i 4 zvučnika 17cm,i kad sam ispraznio akumulator do zadnje "kapi" struje,zakurblo sam ga i napravio 2,3km po kvartu i opet je sviralo sat i pol dva...ima srka veliki akumulator tak da brijem da bi moglo bit dobro.... :icon_thumright:
tuta125:
--- Citat: MALES SR180r - 27 Siječanj, 2011, 11:39:40 ---moglo bi bit punjenje dovoljno jer sam ja imo muziku sa auto radiom i 4 zvučnika 17cm,i kad sam ispraznio akumulator do zadnje "kapi" struje,zakurblo sam ga i napravio 2,3km po kvartu i opet je sviralo sat i pol dva...ima srka veliki akumulator tak da brijem da bi moglo bit dobro.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala na utjesnoj informaciji :icon_thumright:
A i mislio sam kratka koristit samo po mraku, a po danu i po osvijetljenim cestama vozit samo sa ledicama tako da mi se akumulator stigne napunit :binkybaby:
Lenko:
Ne znam koju sijalicu koristi novi model SR-a, ali na starijem modelu ova RMS sijalica završava posao:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju