Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R + base/midrace ?

<< < (12/15) > >>

ivanm:

--- Citat: Aleks - 06 Ožujak, 2011, 00:06:12 ---Za ovaj setup, da odvrnem sarafic smjese na 2 kruga? Nisam jos imao posla sa PHBG karbovima.
Dizna 85 za pocetak pa cemo vidjet dalje.

Airbox sa redspongeom, promjer rupe 20-21mm?

--- Kraj citata ---
na phbg karbu odvrčući vijak dodaješ benzin u smjesu na leru i 1/3 gasa.. prvo probaj jedan krug pa vidi.. ak na naglo godavanje gasa zatrokira zavrni malo, ak se uguši odvrni još.. makar sa 1-1.5 krug je najčešće ok..

Aleks:
Ovako dečki, setup je smontiran, skuter je upalio, odvrtio sam ga 20 minuta u malo jacem leru, sad se hladi pa cu opet.

Do tad, evo par pitanja:

Imam PHBG BD karb preradjen na BS (klipic 40, ler 50, W7, glavna 85).
Serijski airbox, izvadjena lulica, rupa smanjena na 21mm (bila je 25mm cca bez lulice), redsponge.

http://img9.imageshack.us/f/phbggenspigot.gif/

1.) Na slici sam nacrtao čok, jel u poziciji 2 čok aktivan, tj. dobiva se više goriva?

2.) Sa ova 2 pipka označena ljubičastom bojom mi je nakon cca 2 minute nakon paljenja počelo curit gorivo van. Mislio sam da su ta 2 pipka za grijanje karba (za LC masine). Zašto curi, jel to odušak?

3.) Auspuh mi lagano pljucka mjesavinu na topu, zasto?

4.) Masina najbolje radi u leru (na najvisim okretajima) kada je saraf smjese zavrnut do kraja, to mi nije bas logicno.

Meni se cini kao da je prebogata smjesa na leru i to dosta, a nemam kako vise dodat zraka ako je zavrnut saraf do kraja.

EDIT:
zaboravih napisat, igla je na 3. zubu gledano od špica igle. (od 4 zuba ukupno)

Aleks:

--- Citat: Aleks - 11 Ožujak, 2011, 18:31:06 ---2.) Sa ova 2 pipka označena ljubičastom bojom mi je nakon cca 2 minute nakon paljenja počelo curit gorivo van. Mislio sam da su ta 2 pipka za grijanje karba (za LC masine). Zašto curi, jel to odušak?
--- Kraj citata ---

Ajde bar ovo odgovorite, jel mogu ta 2 pipka spojit crijevom zajedno, da ne curi? To mi je frend rekao da moze i da sam bez problema ako tako napravim, pa eto da provjerim.  :icon_thumright:

marjan.vxr:
mozes..

3alfa3:

--- Citat: Aleks - 12 Ožujak, 2011, 00:45:04 ---Ajde bar ovo odgovorite, jel mogu ta 2 pipka spojit crijevom zajedno, da ne curi? To mi je frend rekao da moze i da sam bez problema ako tako napravim, pa eto da provjerim.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ovo su odusci chasice i njih ne smijes zatvorit (a stavljanje crijevea izmedju njih je isto sto i zatvaranje).
Ako ti kroz njih curi i prlja skuter, stavi na njih cjevicice koje ce odvodit to sto slini ispod karba (cjevcice duljine 15cm ce biti OK, a mogu i krace ili dulje - svejedno).

Chok je aktiviran pod primjerom broj 2 (kad napnes sajlu)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju