Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R + base/midrace ?
Aleks:
Evo ovako, kupio sam yasuni R auspuh za mog tajvanca (AC).
Zanima me koji kit da ubodem za njega?
DR.Evo ili da od mikija uzmem motoforce racing kit sa jednom karikom?
Od ostalih dijelova tu su:
Mec Eur radilica (kazu jako kvalitetna)
Polini speedcontrol
Serijsko kvacilo/zvono, hvata na cca 6k okretaja (po multimetru)
Na skuteru je sad dellorto 16 PHVA i znam ga u dušu, vjerujem da ga za base kit nebi trebalo mijenjat. Imam i 19 PHBG sa w16 iglom ako treba.
Dajte koji savjet sta bi vi stavili na skuter? Kako se MF racing ponasa na ovako manjim okretajima, dali ce mu start na 6k bit dosta visoko? Nebih isao na vece pocetne okretaje zbog serijskog kvacila.
Dali ce yasuni R biti prejak za netaknuti Dr.Evo / preslab za motoforce?
I za kraj, kako ce se ponasat serijski cilindar ako mu nataknem ovaj auspuh, za prodjirat ga malo?
radomir.g:
MHR Replica + Yasini R + 19mm karb na preradjenom airboxu ti je setup koji jako dobro ide, a traje kao serijala :icon_thumright:
marin18:
stavi karb 19,dr.evo i yasunia.....super ce ti ic,a i trajat ce..... :icon_thumright: nije r bas za serijalu
massi:
za radilicu neznam ali u svakom slucaju treba ti 19karb za motoforce kit i prestelavanje prijenosa
a i za dr.evo trebat ces stelat prijenos i stavljat vecu diznu na karb i stelat karb 16 makar bi bilo bolje 19 isto
sve ovisi o tebi sta zelis midrace ili base setup
nisam se nikad pozabavio sa ac-om
ali mi se cini da je yasuni r slab za motoforce kit sa 1 karikom
Aleks:
@radomir.g
Nedam tolike pare za kit, previse mi je to debelo, dr.evo mogu dobit za 520kn, a motoforce i za jos manje.
@marin18
A izgleda da ce tako i bit. Dali bi yasuni R radio sta bolje na serijali kada bi naostrio ona 2 kanala (one pregrade) na cilindru i prosirio ispuh cilindra na velicinu auspuha? (nisam to nikad radio, dobra prilika za praksu :toothy3: )
@massi
U svakom slucaju ce trebat sredit prijenos i karb, nisam ni mislio samo namontirat. Imam 3 seta rolina, 3 centralna i ja mislim jos jedne tvrdje federe kvacila i par slabijih.
Uglavnom ocekujem da skuter mene i curu moze u brijeg potegnut jedno 60 na sat i ja zadovoljan. Po ravnom nije bitno koliko ide, jer je prijenos dosta kratak.
Kako ce se grijat ova 2 kita, 1 je gus, drugi alu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju