Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R + base/midrace ?
Faba:
radije uzmi Drevo ako imas serijsku struju :dontknow:
pajo:
--- Citat: marin18 - 22 Siječanj, 2011, 22:07:23 ---10tisuca pa nije to ni malo za izmjenu karike,ja bi reko da na 10 000km treba i klip i kariku promijenit.....neznam kakve je kvalitete mf,ali znam da je dr.evo neunistiv kit
--- Kraj citata ---
ja sam svoj S6 sport pro otvaro na 6tis i karika još nije za zamijenu tako da može komotno do 10tis.zato kažem neznam kakav je taj MF sa jednom karikom dali je šta bolji ili loši od pro??
ali definitivno uz yasuni r bi trebo dosta da vozi.
Aleks:
--- Citat: Faba - 22 Siječanj, 2011, 22:54:12 ---radije uzmi Drevo ako imas serijsku struju :dontknow:
--- Kraj citata ---
vidis, struja bi mogla radit probleme, da. Nemam pojma do koliko moja ide. Jel mogu recimo skinut variomat i remen i probat ga na suho razvrtit, da vidim dal ide do 11k okretaja, vise od toga mi ne treba, dal moze nastetit sta?
Znaci ta strana radilice je bez variomata i icega?
igor.sb:
--- Citat: ivanm - 22 Siječanj, 2011, 22:17:09 ---alu naravno... a probaj onda mf racing.. svako iskustvo je dobrodošlo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
koliko je ih black rox hvalio i slagao setupa, kaze da je vise nego dobro, de ga znaj
radilica mf evo vele da je jeb...bar izgledom :)
to sto je kina, a nesto talijan, to je postalo goli k....
primjer 172 nikasil smece, a na mhr replici druga prica, kako je na ostalim malossi cil :dontknow:
wonderkid:
uzmi taj mf cilindar od mikija i nastelaj na 19mm karbu,r nece izvlaciti puno iz mf jer to nije jak cilindar,mozda ko mhr replica mrvu jaci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju