Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R + base/midrace ?
marin18:
dobio bi nesto ali to nije to,brzo bi se trosile karike,a i sama trajnost termo grupe bi se jako smanjila....najbolje dr.evo yasuni r,karb 19 neki oke prijenos i derii :icon_thumright:
pajo:
neznam kakav je taj MF?ako je nešto kao s6 sport pro(alu,1karika)ja bi rađe to uzeo radi toga što je AC,i radi hlađenja a dobro če radit sa yasunir R
marin18:
--- Citat: pajo - 22 Siječanj, 2011, 20:58:39 ---neznam kakav je taj MF?ako je nešto kao s6 sport pro(alu,1karika)ja bi rađe to uzeo radi toga što je AC,i radi hlađenja a dobro če radit sa yasunir R
--- Kraj citata ---
dobro bi radio mf na yasuni r-u,ali sigurno manje traje i karike treba mijenjat svako malo itd...uz dobro postelan karb nebi smjelo bit pregrijavanja..meni corsa nije jos zakuhala a znao sam je klat masu kilometara :icon_thumright:
pajo:
--- Citat: marin18 - 22 Siječanj, 2011, 21:06:44 ---dobro bi radio mf na yasuni r-u,ali sigurno manje traje i karike treba mijenjat svako malo itd...uz dobro postelan karb nebi smjelo bit pregrijavanja..meni corsa nije jos zakuhala a znao sam je klat masu kilometara :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
slažem se :icon_thumright:
karika bi bila sigurno za zamijenu oko 10tis i bolje bi išao sa MF a yasuni ga nebi klao.
nije ni kod mene malossi spot nikad zakuho a tero sam ga 270km u jednom danu ;D
marin18:
--- Citat: pajo - 22 Siječanj, 2011, 21:27:30 ---slažem se :icon_thumright:
karika bi bila sigurno za zamijenu oko 10tis i bolje bi išao sa MF a yasuni ga nebi klao.
nije ni kod mene malossi spot nikad zakuho a tero sam ga 270km u jednom danu ;D
--- Kraj citata ---
10tisuca pa nije to ni malo za izmjenu karike,ja bi reko da na 10 000km treba i klip i kariku promijenit.....neznam kakve je kvalitete mf,ali znam da je dr.evo neunistiv kit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju