Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera NEXUS 500ie - Modifikacija u Turbo 500ie
master_o_fight:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 17 Listopad, 2008, 22:33:55 ---da da smrdi, smrdi vam iz bulje...mrs
--- Kraj citata ---
mali ne psuj po forumu :happy3:
ratz_hell:
nemojte tako ,niste uredu stvarno....covjek ulaze toliko truda i volje u to i sam bog zna koliko novaca, a vi umjesto da covjeka podrzite makar ako nista drugo ,jer radi ono o cemu svi mi mozemo samo sanjat...a ne tako pljuvat po tudjem trudu ...pa koji vam je qrac??
dhorvat:
--- Citat: ratz_hell - 18 Listopad, 2008, 09:08:00 ---nemojte tako ,niste uredu stvarno....covjek ulaze toliko truda i volje u to i sam bog zna koliko novaca, a vi umjesto da covjeka podrzite makar ako nista drugo ,jer radi ono o cemu svi mi mozemo samo sanjat...a ne tako pljuvat po tudjem trudu ...pa koji vam je qrac??
--- Kraj citata ---
POTPIS! :icon_thumright:
neer:
mozda mulja mozda ne pitanje je sad...sve dok se nejavi pretvaramo se u scooterclubbeograd.com :toothy12:
ratz_hell:
zar je bitno uopce...bitna je ideja ,vizija i jos ako ju ostvari...bit ce tonesto, a ja nevjerujem da je muljanje...pogle slike , pogle stvari o kojima covjek prica, kuzis se covjek u to sta hoce samo ga sitnice jebu naravno...ali bude to sve sjelo vjerujem!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju