Tehnički kutak > Napravi sam

Zamena radilice i prerada usisa u bloku - Peugeot

<< < (3/5) > >>

Dado2087:
bas fino poslikano ;)

logos:
imam 1 problem meni ovaj radinik u skf u kaze da skf neproizvodi takve semeringe (15.6-25-6.7) nego samo 15-25 on mi je samo to gleda i dao mi semering taj
ja rekodobro valjda on zna sta mu firma radi a sta neradi i sad imam problem meni se semering vrti za radilicom pa me zanima kako to rijesit

danc00:
Svaka čast majstore, milina za čitat! :headbang:  Aj sad tak za minarelli mašinu :notworthy: :notworthy:

radomir.g:

--- Citat: logos - 16 Veljača, 2011, 18:31:17 ---imam 1 problem meni ovaj radinik u skf u kaze da skf neproizvodi takve semeringe (15.6-25-6.7) nego samo 15-25 on mi je samo to gleda i dao mi semering taj
ja rekodobro valjda on zna sta mu firma radi a sta neradi i sad imam problem meni se semering vrti za radilicom pa me zanima kako to rijesit

--- Kraj citata ---
Nisu semerinzi SKF.. Corteco Viton su semerinzi ovi sto sam ih ja koristio. Naravno imas i one jeftinije NGK, KOK itd...
Stavi novi semering ako je stari provrtio. Moguce da taj sto si stavio ni nije odgovarajuce dimenzije odnosno da je malo manji, jer kad ga stavis u leziste nema sanse da se moze okretati sa radilicom ako je dobre dimenzije.

logos:
a u kojoj trgovini tih semeringa ima kupit te sto so ti stavljao negdi u blizini zadra sibenika  knina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju