Ostalo > Foto, video, music...

Drive carefully --->POUČNO

<< < (8/15) > >>

super charger:

--- Citat: BilyPiton - 26 Siječanj, 2011, 20:04:13 ---ma pusti ga kad ga sa šlaufom speru sa ceste oped nece niko znat za njjega niti obračat pažnju i kaj sad :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

istina!!
al takvi su mi najjaci kaj oce ispast face a ispadnu idioti!! :angry7:

pave_f12:
steta sta su ovo vecina isjecci iz filmova jer rijetko da cete vidit negdi da se snima neka nesreca, osin ako se nesnima is helihoptera dok love nekoga. svima nama skoci adrenalin malo, ali siguran san da prije svake okuke i svakog zavoja netko pametan ce razmislit, dolazi li itko od tamo ? i sigurno nece dat gas i uc u suprotnu traku. je da ja volin ludo i brzo vozit, ali prije svakog preticanja, ulaska u zavoj, zaljetanja nizbrdo i ostalih gluposti uvik razmisljan i uvik mislin da bi neko moga doc iz suprotnog smjera. ima onih ludaka koji samo sjednu na motor nerazmisljajuci i sad je on faca i zaleti se u neki zavoj i onda cude sto je poginia ili sto ga je skupilo auto  :angry7:

super charger:
 :icon_thumright:

istina  :notworthy:

stipe:
fora bi bilo kad bi umisto reklama na one velike panoe stavljali slike tih nesreca, al ono, da budu full brutalne  ;D

mislim da bi se broj sudara drasticno smanjio... a broj poziva da uklone to drasticno povecao :D

Faba:

--- Citat: Aprilia00 - 21 Siječanj, 2011, 15:41:20 ---JA UVEK DIVLJAM :toothy9:  JEBE mse

--- Kraj citata ---
oces mi bit prijatelj?

:omfg:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju