Općenito > Propisi
prometna, dogovor bez policije
3alfa3:
Ako je branik pomaknut, onda je samo otisao njegov nosac i to se poravna. Ne vjerujem da je nesto puklo, a ako i je, to je neka jeftina kopca. 500kn bi moglo biti i previse novaca
TheZeus0707:
Gle ako on to naknadno prijavi policiji onda ce i ona popu**t kaznu za napuštanje mjesta nesrece a i ti. Tako da mislim da mu nece bit u interesu zvat policiju. A k tome, ako ste otišli kako ce on dokazat da si ga ti udario?!? (normalno ako se na tvom autu ne vidi) Oce-nece mora se dogovorit s tobom.
BlackNaranča:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Siječanj, 2011, 00:54:20 ---Ako je branik pomaknut, onda je samo otisao njegov nosac i to se poravna. Ne vjerujem da je nesto puklo, a ako i je, to je neka jeftina kopca. 500kn bi moglo biti i previse novaca
--- Kraj citata ---
tocno to alfa to ja isto mislim, pazi tip mi trazi 500kn ja kazem prvo ok, no to mi padne napamet i kazem mu ja bi ipak radije da odemo sutra prvo u limara , a on zamucne pa kaze a neznam vamo tamo i na kraju kao dobro ako ti tako hoces ali garant ce ti tako ispast jos vise hmm :/ zasto bi onda ako to misli uzeo "samo" 500kn? ma samo je nosac pukao garant i to rijese oni za manje od 500kn to sam sto posto siguran.
3alfa3:
--- Citat: BilyPiton - 20 Siječanj, 2011, 00:53:04 ---nas kaj je najgore kod novih autiju na prvu loptu izgleda da mu nis nije a kad pogledas s nutarnje strane moze bit gadno :)
--- Kraj citata ---
Pricaj mi.
Ovaj Punto je (bio) moj i dobio sam 18.000kn odstete (zena oduzela prednost).
Cijene dijelova su bile paprene - pukle kopce oba fara (a ak se dobro sjecam skoro 2000 kuna je jedan far) - to bi ja slozio za 5 minuta da sam sam razbio, al kad sam imao pravona novi dio, zasto ne uzet, prednji branik s nosacima, lijevi blatobran, hauba ravnana, maska
...i uspio sam dobit novi servo volana (cca. 5000kn) :angel9:
P.S.
Ne, tablica nije po narudzbi radjena iako ima "AR" slova :toothy12:
Kaj je najbolje, zena mislila da sam ja kriv (a ona ima stop znak) i htjela zvat muriju. Taj tren se stvorio murjak koji je u blizini cuvao neku kucu i ova trazi ocevid. On joj kaze da ne bude luda jer je kriva, ali ona je inzistirala pa je dosla murija obavit ocevid i skeljila zenski kaznu za sudar i to kaj nije imala naocale: 5000kn + 300 za naocale :toothy12:
BlackNaranča:
haha a cuda, ja sve gledam kako bez policije rijesit neda mi se to prvo cekat, pa natezat i onda jos kazne placat lol :headbang:
a gle ovo, mene ovo ljeto lupio od iza stariji mercedes dok sam stajao u koloni, njemu nemoze upalit motor, skroz skrsen, ja poletio u stranca ispred sebe njemu udubio zadnju limariju, a meni naprijed samo branik i natrag samo branik, na kraju ispalo meni naprijed branik, far, zadnji vezni lim, i zadnji branik .
osiguranje ponudi nagodbu od 5000kn, na kraju ih u ovlastenom VW servisu trosak ispadne 22000kn. GOOD JOB! :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju