Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner karburator 19 dizne pomoc
kloky:
--- Citat: ivanm - 25 Ožujak, 2011, 09:29:45 ---napisao ti je SRAD da se tim vijkom na phbg karbovima ne štela zrak nego količina benzina u smjesi a ti opet o zraku..
dakle mali vijak kako odvrćeš obogaćuješ smjesu benzinom a kad zavrćeš ju osiromašuješ.. za razliku od phva karbova na kojima je obrnuto..
--- Kraj citata ---
:icon_scratch: meni na dell 19 pvh je kad zavrces siromasnija smjesa. Kako obrnuto? :dontknow:
PanTheR_oo7:
--- Citat: ivan pralas - 21 Siječanj, 2011, 15:43:40 ---na airbox dizna 85,iglu w7 ostavi
--- Kraj citata ---
Malossi Sport + Yasuni R + gljiva + dell 17,5 = oko 82 i smjesa je bila odlicna.
S obzirom da je malo veci karb i nece furat gljivu....mozda bi odgovarala malo manja?
ivanm:
--- Citat: kloky - 25 Ožujak, 2011, 10:00:18 --- :icon_scratch: meni na dell 19 pvh je kad zavrces siromasnija smjesa. Kako obrnuto? :dontknow:
--- Kraj citata ---
nije 19 pvh neg je phbg.. kad zavrćeš je siromašnija, da.. na phva i phbn karbovima je bogatija kad zavrćeš..
kloky:
--- Citat: ivanm - 25 Ožujak, 2011, 10:30:51 ---nije 19 pvh neg je phbg.. kad zavrćeš je siromašnija, da.. na phva i phbn karbovima je bogatija kad zavrćeš..
--- Kraj citata ---
Sorry na mob sam pisa pa nisam vidio PHBG 19 (DS) i kad zavrcem je siromasnija ili zivim u zabludi? Ako jesam onda sam radio velike greske onda. Eto opet sam nesto naucio. Hvala
Gilera2003:
a pa toooo svi mi govore vozi na 1,5-2 kruga zraka ja kontam to je to mali seraf zrak a ono obratno
kad mi je karburator dosao boi je na 5 krugova odserafit sad tek kontam zast je to bilo tako
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju