Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
90ccm na kinezu
karambaVK:
--- Citat: zvonkec_92 - 28 Travanj, 2011, 17:45:12 ---ma kupi ovo preradi neki nosač da paše gore i bok..ja sam o ovom razmišljo al mi je previše dat tolke pare za 232cc i još GY6
http://www.mbe-motorsports.com/catalog/product_info.php/cPath/19_106_104/products_id/270
--- Kraj citata ---
A jesi ti vidio koliko to košta???
Za te pare možeš uzet Sr150 u top stanju i vozit se ko čovjek
zvonkec_92:
pa viš da sam napiso da je malo previše para za to...ma ja nezz kaj svi vidite u tim cvajtakima i samo gilera aprilia ovo ono..kaj baotian nije motor????za tatine sineke naravno da nije...ja sam mogo uzet novu rs125 al baš nisam jer su dijelovi ko bog skupi..i skroz sam zadovoljan sa svojim kinezom 125..je da su performanse puno gore od poznatih marki al jednako je dobar ko i svaki drugi, izgled mi i onako nije bitan,prešerafio sam ih brdo, znam im slabe točke tak da slobodno mogu otič bilo kam a da me ne ostavi :)
Drnda:
--- Citat: zvonkec_92 - 28 Travanj, 2011, 19:00:43 ---pa viš da sam napiso da je malo previše para za to...ma ja nezz kaj svi vidite u tim cvajtakima i samo gilera aprilia ovo ono..kaj baotian nije motor????za tatine sineke naravno da nije...ja sam mogo uzet novu rs125 al baš nisam jer su dijelovi ko bog skupi..i skroz sam zadovoljan sa svojim kinezom 125..je da su performanse puno gore od poznatih marki al jednako je dobar ko i svaki drugi, izgled mi i onako nije bitan,prešerafio sam ih brdo, znam im slabe točke tak da slobodno mogu otič bilo kam a da me ne ostavi :)
--- Kraj citata ---
u puno stvari se nebih slozio s tobom, ali prelijen sam se svadjati jer cu opet popusiti bann :icon_thumright:
Aphelion:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Travanj, 2011, 20:05:39 ---u puno stvari se nebih slozio s tobom, ali prelijen sam se svadjati jer cu opet popusiti bann :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Čovjek dobro kaže, nemaš se kaj svađat. Svi pljuju po Kinezima, a nemaju pojma o njima. Istina je da su više skloni kvarenju nego brendirani skuteri. Istina je da su niže kvalitete. Istina je također da idu slabije. To sve opravdava njihova cijena. Dijelovi za njih su također jeftini, ali j#bote nemreš mi reć da je Kinez sranje. Svaki skuter može bit sranje ako ga ne paziš, pa čak i ta jebena Gilera Runner (ljudi, poklonite se kad to ime čujete). Daj ti sad reci neke od stvari u kojima se ne slažeš s mojim kolegom, molim te. :)
Go-Go RUNNER:
--- Citat: Aphelion - 28 Travanj, 2011, 23:14:00 --- Čovjek dobro kaže, nemaš se kaj svađat. Svi pljuju po Kinezima, a nemaju pojma o njima. Istina je da su više skloni kvarenju nego brendirani skuteri. Istina je da su niže kvalitete. Istina je također da idu slabije. To sve opravdava njihova cijena. Dijelovi za njih su također jeftini, ali j#bote nemreš mi reć da je Kinez sranje. Svaki skuter može bit sranje ako ga ne paziš, pa čak i ta jebena Gilera Runner (ljudi, poklonite se kad to ime čujete). Daj ti sad reci neke od stvari u kojima se ne slažeš s mojim kolegom, molim te. :)
--- Kraj citata ---
kako nemožeš reć da je kinez sranje kad je? šta ima veze sranje,sranje... Gilera Runner ajde pročitaj jednom u sebi i jednom na glas Gilera Runner pa to je zakon čoveče :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju