Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

90ccm na kinezu

<< < (25/36) > >>

tonch08:

--- Citat: luna500rr - 29 Travanj, 2011, 19:21:55 ---mili boze jeste nedotupiti, radije necu nista pisat neg popusit ban, sigur budi da tvoj 125 nemore blizu, perem leonarda 125 u ubrzanju, kako necu tebe :dontknow:
a utroseno je 500e max

--- Kraj citata ---

A jesi se napuhao stari moj. Gle, znam šta je luna, i da nabije 1000 € ista stvar. ta mašina, kakva je sad, nikad preko 8 kw nece ic. da se razumijemo.

EDIT: Htio sam reč još, da imam 500€,  ida sam dao u svog kineza, stari moj... luna bi bila 0 naspram ovog. Iskreno ti kažem. Možeš me pravit glupim kolko hočeš. U životu sam svašta prošo i vidio i vozio. tak da. Moj govor ovdje završava.

Drnda:
luna, ne raspravljaj se s njima vidis da su zatupljeni, ja sam popusio bann zbog ovog neki dan, nemoras i ti  :icon_thumright:
inace za padobrance, imas temu u projektima o mmario 73 pa citaj i placi

zvonkec_92:
pa se vi igrajte te GY6 kinezima...i sad ti meni reci "luna500rr i  Drnda-1"  da su cvajtaki startniji..daj sakrij se i ti i sve te vaše zujalice redom.... a ti Drnda-1 češ se i plakat kad kinez napere taj tvoj zzzzzzzzzzzzz motorić

Drnda:

--- Citat: zvonkec_92 - 29 Travanj, 2011, 19:43:13 ---pa se vi igrajte te GY6 kinezima...i sad ti meni reci "luna500rr i  Drnda-1"  da su cvajtaki startniji..daj sakrij se i ti i sve te vaše zujalice redom.... a ti Drnda-1 češ se i plakat kad kinez napere taj tvoj zzzzzzzzzzzzz motorić

--- Kraj citata ---
placem svaki dan..  :toothy12: :toothy12:

zvonkec_92:
mulec jen, sam se ti smij..ko se zadnji smije najslađe se smije..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju