Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
90ccm na kinezu
animatrix:
ide 100kmh.. mora da jede minarellija sa baseom
Domba:
--- Citat: karambaVK - 02 Veljača, 2011, 08:15:31 ---Jel to ovaj?
http://www.auti.hr/motocikli/skuteri/oglas-762173/
:)
--- Kraj citata ---
da taj :)
--- Citat: animatrix - 02 Veljača, 2011, 11:51:26 ---ide 100kmh.. mora da jede minarellija sa baseom
--- Kraj citata ---
Svjestan sam i ja da tu pise dosta nebuloza
Lugburz:
iskrivit ce mu se rama ot snage :toothy3:
Drnda:
Ja ti za tu lovu savjetujem nekog runnera da uzmes , nrg mc2 ili to mi se cine dosta losiji a isto love kostaju..
nadji nekog runnera kojem znas vlasnika ili povijest i kupi.. moj savjet bjezi od kineza, jer tu nema srece...
danc00:
--- Citat: Domba - 29 Siječanj, 2011, 19:31:42 ---Sam sam imao Baotina devetku, dok mi nisu ukrali, i trenutno mi novcanik kaze da smijem dati oko 4500kn i trazim nesto na cemu bi se vozio. Cak i dosta sa 2 osobe, zato mi je ovo 90ccm cinilo se ok. A za te novce nemogu dobiti nista dobro 2t, tek 10 tak godina staro, a to necu ni pod razno.
--- Kraj citata ---
Bolje 4500kn za 10 godina starog taljana nego za 1 god starog 90ccm kineza. Da ti velim, neam niš protiv njih ali moj sused ih je izmjenil 3, sve zbog kvarova ili kaj je on sam išel popravljat(a mislil je da je kupil jeftin skuter kad ga je prvi put kupil, drugi put su mu dali novog kineza u zamjenu za pokvarenog uz doplatu i sad vidim opet ima nekakvog ali nije boatin, i di mu je tu računica) :toothy11: ali razmeš me kaj ti hoću reći.
Pa za 4000kn nađeš i mlađeg 50ccm taljana/japanca-taljana za koje imaš djelova i turpijaš ih kolko hočeš . :icon_thumright:
Samo uzmi nekog ko se kuži u 2T skutere sa sobom i pogledaj par motora i najboljeg uzmi, ko zna odmah skuži kakav je i u kakvom stanju. Preskoči ovu zvijer od 90ccm koja ide 100km/h
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju