Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
X-FIGHT 100cc tunning project
speed__100:
To je sasvim ok kako ide jer sat pokazuje dosta realno,koliko si uspio najviše razvuć u krajnjoj?
marin-w:
Felge pitaju da ih pofarbas u narancasto :drunken_smilie:
Drnda:
slabo jako ovo ide.. pa meni je serijsi sr 150 puuuno bolje punio sat.. znam da krade i on, ali jbt 80 kmh bi preletio i tek od 100-110 na satu bi se osjetilo da usporava dok ne dodje do nekih 135 gdje stoji....
ovo ide kao neki base kit 70 ccm
treba to puno bolje ici
speed__100:
--- Citat: Drnda-1 - 22 Lipanj, 2011, 12:52:33 ---slabo jako ovo ide.. pa meni je serijsi sr 150 puuuno bolje punio sat.. znam da krade i on, ali jbt 80 kmh bi preletio i tek od 100-110 na satu bi se osjetilo da usporava dok ne dodje do nekih 135 gdje stoji....
ovo ide kao neki base kit 70 ccm
treba to puno bolje ici
--- Kraj citata ---
Gle ljudi normalno da ispada da ide slabije al uzmite u obzir da taj sat maša u odnosu na gps 3-4 kmh na 100kmh,aj nadji jos neki sat na skuteru koji pokazuje tako realno.I kak onda neće ispast da ide slabije jer po vašim satovima do 80 stigne za cca 9sec a tih vaših 80 je na satu od 100ccm puno manje,onda on nek mjeri do 70 pa et koliko ce ispast...
kloky:
--- Citat: speed__100 - 22 Lipanj, 2011, 13:38:43 ---Gle ljudi normalno da ispada da ide slabije al uzmite u obzir da taj sat maša u odnosu na gps 3-4 kmh na 100kmh,aj nadji jos neki sat na skuteru koji pokazuje tako realno.I kak onda neće ispast da ide slabije jer po vašim satovima do 80 stigne za cca 9sec a tih vaših 80 je na satu od 100ccm puno manje,onda on nek mjeri do 70 pa et koliko ce ispast...
--- Kraj citata ---
120 km/h sam uspio uhvatit, sa 80 kad idem pristic auto dam pun gas i bez problema ga skoro i preskocim, stvarno nemam rijeci. Probat cu mu jos nesto napravit na ubrzanju, krajnja veca mi netriba. Ja zadovoljan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju