Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
X-FIGHT 100cc tunning project
MP Tuning:
lijep skuter i dobar projekt :icon_thumright: i ne ide lose,krajnja je dovoljna,samo malo poradi na ubrzanju kao sto si rekao i to je to :headbang:
CoK:
--- Citat: Drnda-1 - 22 Lipanj, 2011, 12:52:33 ---slabo jako ovo ide.. pa meni je serijsi sr 150 puuuno bolje punio sat.. znam da krade i on, ali jbt 80 kmh bi preletio i tek od 100-110 na satu bi se osjetilo da usporava dok ne dodje do nekih 135 gdje stoji....
ovo ide kao neki base kit 70 ccm
treba to puno bolje ici
--- Kraj citata ---
mislim stvarno drnda....stvarno! svaki sr serijski puni sat jer su...hmm, ma to je divota kako kradu
kloky ovo je odlicno za taj skuter (nabavi veci karb 19 je za nabudene 70ice)
kloky:
--- Citat: CoK - 23 Lipanj, 2011, 01:21:42 ---mislim stvarno drnda....stvarno! svaki sr serijski puni sat jer su...hmm, ma to je divota kako kradu
kloky ovo je odlicno za taj skuter (nabavi veci karb 19 je za nabudene 70ice)
--- Kraj citata ---
Za novi karb cu malo pricekat, bio sam trazio savjet davno koji karb da stavim bio je u igri dell19 i dell21 pa su vecina bila za 19(greska ali eto bar je potrosnja manja :toothy9:)
CoK:
--- Citat: kloky - 23 Lipanj, 2011, 12:51:29 ---Za novi karb cu malo pricekat, bio sam trazio savjet davno koji karb da stavim bio je u igri dell19 i dell21 pa su vecina bila za 19(greska ali eto bar je potrosnja manja :toothy9:)
--- Kraj citata ---
pa i nije pravilo neko da je sa vecim karbom potrosnja veca
jel taj spuh bas za 100ccm ili? cini mi se tanak nekako
kloky:
--- Citat: CoK - 23 Lipanj, 2011, 13:05:54 ---pa i nije pravilo neko da je sa vecim karbom potrosnja veca
jel taj spuh bas za 100ccm ili? cini mi se tanak nekako
--- Kraj citata ---
Kad sam narucivao pisalo je da je za 100 a imam i rs2 od tecnigasa, on je veci. Njega cu stavit ovaj tjedan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju