Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
X-FIGHT 100cc tunning project
kloky:
nisam ga na karbu otvara dotok zraka nego na airboxu, malo proširio jer sam bio zalipio izolirkom pola ulaza u airbox. vratio sam sve nazad i poboljšanje je tu, samo mi se čini da bi tribale još lakše rolnice. a i čudno mi je da kad drzim gas na 90 posto i na 100 posto isto je, kako da uvedem u pogon i tih zadnjih 10 posto jel zna itko?
fatal1ty:
Tvoja najveća greška je šta štelaš karb s dve dizne,izolirkom i šerafom za smjesu...to se tak ne dela.
I taj tecnigas ti je isto loš potez, najlošiji spuhovi koji postoje,od kvalitete do performansi.
A za ovih zadnjih 10 posto gasa ( neznam ni kak si to odmjerio, ali dobro ), to je scoot 100AC, tromo čudo bez snage, neznam kakve ti fascinantne razlike u ubrzanju tu očekuješ.
Ivan_drifter:
daj izmjeri za protok zraka znaci na ulazu u airbox izmjeri fi! imam ti ja nesto sto bi ti pomoglo a i nije izolirka:).... ja isto nemam onaj nastavak neg imam to i isto mi je:)....
kloky:
--- Citat: Ivan_drifter - 04 Travanj, 2011, 14:20:11 ---daj izmjeri za protok zraka znaci na ulazu u airbox izmjeri fi! imam ti ja nesto sto bi ti pomoglo a i nije izolirka:).... ja isto nemam onaj nastavak neg imam to i isto mi je:)....
--- Kraj citata ---
evo ovako, jajastog je oblika tj ovalnog, i dimenzije su vanjske 53mm X 32mm, unutarnje 45mm X 24mm
kloky:
--- Citat: fatal1ty - 04 Travanj, 2011, 13:10:40 ---Tvoja najveća greška je šta štelaš karb s dve dizne,izolirkom i šerafom za smjesu...to se tak ne dela.
I taj tecnigas ti je isto loš potez, najlošiji spuhovi koji postoje,od kvalitete do performansi.
A za ovih zadnjih 10 posto gasa ( neznam ni kak si to odmjerio, ali dobro ), to je scoot 100AC, tromo čudo bez snage, neznam kakve ti fascinantne razlike u ubrzanju tu očekuješ.
--- Kraj citata ---
to se tak ne dela?
druze, ide ovakva šema
shema-parola snađi se
cijenim ja tvoj komentar i znam šta govoriš za tecnigas i znam da je tako, i znam da je skut inače trom sam od sebe i da se nemoze puno od njega očekivat naravno, ali opet se moze nešto poboljšat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju