Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
X-FIGHT 100cc tunning project
kloky:
Evo provoza sam ga malo i ide ko blesav. Bar mi se cini tako. Jos samo da izcupam ostatak km sajle iz puza sta je mission imposible i stavim novu sajlu ide video ubrzavanja i krajnje. Hvala svima na pomoci
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
vktr:
šta je na kraju bilo sa viškom zraka?
kloky:
--- Citat: vktr - 23 Ožujak, 2011, 13:30:27 ---šta je na kraju bilo sa viškom zraka?
--- Kraj citata ---
Uzeo izolirku, zatvorio 40% usisa u airbox, nastela karb i to je to, da mogu negdi nac onu cijev koja ide na usis tj airbox stavio bi nju, posto ima 2 rupice i taman bi protocnost zraka bila koja je potrebna
kloky:
Sad sam imao problem na brzini od 90 na uzbrdici blagoj, malo mi je kao stucao-trokirao, ja malo vise zraka otvorio, i sjeba sve. Sad sam izgubio njegovu zivost a trokiranje je ostalo. Skinio sam rs2 i stavio next-r i koliko sam primjetio bolje je samo mi se cini da bi rolnice tribale jos lakse. Uf :angry7:
Ivan_drifter:
--- Citat: kloky - 02 Travanj, 2011, 12:40:06 ---Sad sam imao problem na brzini od 90 na uzbrdici blagoj, malo mi je kao stucao-trokirao, ja malo vise zraka otvorio, i sjeba sve. Sad sam izgubio njegovu zivost a trokiranje je ostalo. Skinio sam rs2 i stavio next-r i koliko sam primjetio bolje je samo mi se cini da bi rolnice tribale jos lakse. Uf :angry7:
--- Kraj citata ---
pa onda zasarafi zrak kako je bilo!!....makar mislim da dell 19 nema za zrak nego za sveukupnu smjesu...bar moj ima tako!!...pa mozda krivo stelas!! :) inace sve super...samo napred....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju