Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
kiza-iz-kvarta:
sad me bratić starto na fejsu i kaže da sutra ujutro dolazi za vikend iz zg i da je kupio za ZDRAVKA sve šta sam mu rekao: novi stock remen,micro remen,sajlu pumpe di olio,gumu što spaja airbox sa plastikom na rami,pixne (uloške :laughing7:) nosača motora i centralni selen i da mu pripremim 100 evra :icon_biggrin:
pa ako sutra sve prođe po planu stavljam slike!
mhr-team:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 14 Srpanj, 2011, 23:00:09 ---
pirke bit ćeš ubiven u MINKENU!!!pregazit će te kosačicom neko mučko džubre u dresu barcelone :laughing7:
--- Kraj citata ---
to samo ako 10 ljudi bude ranjeno, a zna se kad ubija jedan talijan, jedan kolumbijac itd... a kosačica da će me zgazit to nikad nije isključeno, naravno u drecu barcelone isto kao i tebe u dresu el ej lejkersa sa brojem 24 :headbang:
i da... supstanci je kriva riječ, kaže se čestica, tako je meni učiteljica rekla kad sam joj nosio završni rad :dontknow:
samo naprijed, MINKEN rullezzzz
mhr-team:
i da kiza ČOEČE E jel ti mogu donjeti svoje piaggio blokove na čišćenje od suvišnih supstanci A.K.A. čestica? vidim da ti dobro ide pa ono, daj da se i ja približim eVropi i MINKENU :happy6:
kiza-iz-kvarta:
sorry ČOEČE MINKENAŠU,al sven je na SS-u stalno spominjao supstance i tvari,tak da ono jebe mi se za kojekakve profesorke i učenjake :dontknow:
e ne bi vjerovao,krpica mi se zapalila od silnog trenja po blokovima i dekli,a kist je oćelavio tako da niš od te ljubavi :icon_biggrin: zasad!
igor.sb:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju