Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (15/148) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 14 Srpanj, 2011, 18:12:09 ---miris kao da si uzeo riblju utrobu iz užeglog kontejnera i poslužio ga u tanjuru sa juhicom iz septičke sa žbunom zapaljenih dlaka(sačmarica)

--- Kraj citata ---
Btj!!! :omfg: :omfg:
Hvala na slikovitom objasnjenju...
Usrao si mi cijeli dan!!!
 :laughing7: :laughing7: :laughing7:

mhr-team:
kažem ja... kiza je već spreman za ulazak u eu, točnije stvoren je za MINKEN  :frajer:

svaka čast druže, obožavam vidjeti ovakve slike, samo naprijed  :icon_thumright:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: mhr-team - 14 Srpanj, 2011, 18:48:20 ---kažem ja... kiza je već spreman za ulazak u eu, točnije stvoren je za MINKEN  :frajer:

svaka čast druže, obožavam vidjeti ovakve slike, samo naprijed  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pirke bit ćeš ubiven u MINKENU!!!pregazit će te kosačicom neko mučko džubre u dresu barcelone  :laughing7:

dekli (tak jedan šiptar kod nas kaže za dekl,a joka i flomo čoeče županjci,kažu deklo) se trenutno "kiseli" u specijalnoj otopini za odmašćivanje djelova,mada je uglavnom u pitanju prašina od remena, suvišnih supstanci uskoro više neće biti....slike kroz koji sat  :headbang:

fatal1ty:
sad si pretjero s kiselišem za otapanje " suvišnih supstanci " , sve samo krpica i vodica , po poznatom receptu   :icon_biggrin:

vilice su apoteka, mješo bi đuveđ burek s njima i lizo dok se kuva lagano sa tubova  :laughing7:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: fatal1ty - 14 Srpanj, 2011, 23:49:54 ---sad si pretjero s kiselišem za otapanje " suvišnih supstanci " , sve samo krpica i vodica , po poznatom receptu   :icon_biggrin:

vilice su apoteka, mješo bi đuveđ burek s njima i lizo dok se kuva lagano sa tubova  :laughing7:

--- Kraj citata ---

da a kao svi ste povjerovali da obična krpica i kist čine čuda  :dontknow:

fatty j****u tarabu,pa bar ti imaš šta lizat  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12:

dekli stigao s ispiranja od kako je kolega fatty naveo kiseliša za otapanje suvišnih supstanci.....

radi mjere opreza polumjesec s oprugom,te ležaj u deklu su prešpricani WD-om da ne navuku koroziju,premda ovaj ležaj kroz koji prolazi osovina kvačila ide van....zašto?...pa zato jer mrvicu zapinje kad ga vrtim i zato jer se uzima NTN ležaj sa plastčnom ovojnicom,ovaj postojeći je SKF i ima limenu ovojnicu  :glasses9:

today mission is completed,neki žbidelj,colica, :drkdrk: i spavanje.....pazi s kime spavaš,pazi s kim se budiš...a brate glupe li pjesme  :dontknow:

BTW od kad sam se bacio na ove projekte stari me zove MONK i kaže da imam opsesivno-kompulzivni poremećaj......yeah right  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju