Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (123/148) > >>

[SB]Replica 180:
 :notworthy:  samo istinski BB masteri ovo mogu, sila je s tobom ( ili Hač na nebu)

kiza-iz-kvarta:
meni se isto više sviđa ovaj petokraki disk, iako sam još 2006 za ovog istog fxr-a uzeo u Motostaru u trstu taj stariji oki37 i nisam ga imao priliku nikad ugradit jer sam ga proslijedio Svenu Čekiću što je imao onog crno-bijelog vx-a 250, jebi ga trebale pare za prvu R6,  kolko se sjećam mene je taj oki37 ispao 900kn i za iste pare sam ga prodao!redovna cijena oki87 seta je 1400kn, a sad kolko će te ispast zavisi sve o rabatu koji možeš riješit, mene je ispao 980kn a kad pogledaš samo malossi whoop disk 250mm uz kojeg dobiješ samo 5 šarafa za disk (adapter i disk pločice slabie) košta 940kn i braking adapter ako uzimaš posebno ispadne 390kn  :dontknow:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 17 Veljača, 2017, 21:02:33 --- :notworthy:  samo istinski BB masteri ovo mogu, sila je s tobom ( ili Hač na nebu)

--- Kraj citata ---

ooo i mali pohabani Gogo je svratio  :icon_biggrin:

haha kako si znao da će bit i dijelić NG u ovom fxr-u na kojeg ide Braking oversize  :laughing7:

kiza-iz-kvarta:
EVO adapter je danas složen i radi kako treba, na kraju je stavljen modificirani gornji klin za čeljust!

probao sam prvo složit kao što je Žolt kod sebe odradio; sa HT klinom, uspio sam izbit novi klin nakon što sam ga zagrijao fenom!prebacio HT klin u braking adapter,oba ih podmazao,stegnuo šeširić i jedva ugarao klinove u gumice,probam izvuć adapter i ne ide nazad  :icon_scratch: skontam da gumica na donjem manjem klinu ne stoji normalno (izgledala je kao da je klin iznutra želi probit i skroz je pobjegla prema dolje), izvadim tu gumicu kroz koji prolazi donji klin,vratim sve nazad ali bez gumice i klin koji bi trebao bit u centru pobjegao prema dolje i fali mu 1mm da se skroz nasloni na rub  :angry9: vratim opet gumicu,opet jedva uguram adapter u čeljust dok je šeširić stegnut,kad je ušao do kraja odvrnuo sam šeširić i gle čuda adapter radi normalno, zategnem i opet šteka!Na kraju sam odustao od te opcije i odlučio probat sa istokarenim gornjim klinom; usjeo bez problema,međutim zadebljanje na klinu koje prolazi kroz adapter je izašlo 2mm iz adaptera,što se odrazilo na istom manjku navoja pa se šeširić nije mogao stegnut do kraja, problem riješen podloškom od 2mm i šeširić zategnut :icon_biggrin: klinovi opet podmazani i ubačeni u čeljust,donja gumica kroz koju prolazi klin stoji u centru,stisnem adapter i najnormalnije ulazi i izlazi  :icon_thumright:

sad kad je napokon čeljust u funkciji, bilo bi u redu da se namontira na vilicu  :icon_biggrin: kupljeni novi  imbus vijci M8x40 iz piaggia i pripadajuće podloške i mogu vam reć da im je žasu logika za određivanje cijena; imbus vijak košta 7kn, šugava tanka podloška 6kn, a ona deblja prorezana podloška je 4kn

ivan salinovic sr sale:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 17 Veljača, 2017, 14:16:42 ---F frende aka walking forum dictionary donekle si u pravu, al opet nisam nosio adapter ili čeljust tokaru da mi u njoj proširi rupu za klin, riječ je o fakin klinu  :icon_thumright: drago mi je da i dalje sve tipraš, nadam se da ćemo i dalje zajedno otkrivat mračne strane foruma (mislim i na SS  :laughing7:)

Žolt sve mi je jasno i to sve stoji što kažeš, samo ja sam do sad u životu ugradio 3 braking oversize diska na SP-ove (Šalinovićev SP je bio zadnji) i na svakom su bile prednje grimecine čeljusti tak da nisam imao potrebu za ovakvim modifikacijama a i kad sam skinuo taj imbus šeširić sa nove čeljusti lupio sam par puta gumenim čekićem i klin nije htio van, a nisam htio forsat da ge ne ogrebem  :icon_biggrin: sjećam se kad smo jednom ranije raspravljali o kombinacijama adaptera/oversize diskova 250/260mm na stock i aftermarket vilicima za SP-a da se moze ubacit i stage6 adapter sa sr-a 50, kolko se sjećam paše samo na malossi f32 vilicu  :icon_scratch:

Evo stigao Braking oversize kit, kao što sam ranije spomenuo, na njega ide prednja grimecina čeljust i stoga nema nikakvih dodatnih zahvata i tokarenja, a i adapter je već složen,trebam samo čeljust skinut s lajtunga i detaljno očistit pa i tog FXR-a mogu polako sklapat  :headbang:

Takav je i kod mene čini mi se

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju