Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (122/148) > >>

Infernus:
Ne znam, al zadnji put kad sam učio gradivo iz forumskog nabuđiteljstva rekli su mi da riječi "Zdravko" i "tokar" ne idu u istu rečenicu, osim ako je negdje između negacija.  :dontknow:

walkay:
Ja sam imao isti problem, kad sam prvi put montirao Braking disk sa adapterom, ali na srecu moj SP je 2002 god. pa imam HT celjust i pumpu, pa mogu taj saraf sa org. adaptera od celjusti skinuti sa imbus kljucem... pa sam uspio bez probelam prebacit. Stari prednji celjusti su k**ra* (FXR, Grimeca) sto se toga tice, bas ta osovina / vodilica i kuciste na Grimeca celjustima veci nego na HT pa ne odgovaraju.
Druga fora ako ces u buduce stavljati Paioli vilice / Malossi , Braking adapter opet ne pase gore na vilicu (fali mozda pola mm do rupe), moras kupiti orginal Malossi distancer + vratiti orginal mali distancer na celjust.  ;D preporuka, nemoj izgubit stari orginal nosac od celjusti...

kiza-iz-kvarta:
F frende aka walking forum dictionary donekle si u pravu, al opet nisam nosio adapter ili čeljust tokaru da mi u njoj proširi rupu za klin, riječ je o fakin klinu  :icon_thumright: drago mi je da i dalje sve tipraš, nadam se da ćemo i dalje zajedno otkrivat mračne strane foruma (mislim i na SS  :laughing7:)

Žolt sve mi je jasno i to sve stoji što kažeš, samo ja sam do sad u životu ugradio 3 braking oversize diska na SP-ove (Šalinovićev SP je bio zadnji) i na svakom su bile prednje grimecine čeljusti tak da nisam imao potrebu za ovakvim modifikacijama a i kad sam skinuo taj imbus šeširić sa nove čeljusti lupio sam par puta gumenim čekićem i klin nije htio van, a nisam htio forsat da ge ne ogrebem  :icon_biggrin: sjećam se kad smo jednom ranije raspravljali o kombinacijama adaptera/oversize diskova 250/260mm na stock i aftermarket vilicima za SP-a da se moze ubacit i stage6 adapter sa sr-a 50, kolko se sjećam paše samo na malossi f32 vilicu  :icon_scratch:

Evo stigao Braking oversize kit, kao što sam ranije spomenuo, na njega ide prednja grimecina čeljust i stoga nema nikakvih dodatnih zahvata i tokarenja, a i adapter je već složen,trebam samo čeljust skinut s lajtunga i detaljno očistit pa i tog FXR-a mogu polako sklapat  :headbang:

walkay:
Super, ovaj je bolji disk od starijeg modela koji se drzi na 3 kraka... koliko kosta?

steeef:
nema novi i stariji nego ima 2 vrste,oki 37 je set sa diskom na 3 kraka a ovaj je oki87 di dolazi disk sa 5 krakova..
cena prava sitnica,samo dvesta evrica  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju