Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (12/148) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 14 Srpanj, 2011, 00:24:06 ---btw bero ak imaš bijelog marlbora naleti,jebi ga nisam stigao danas skočit po pljugice  :laughing7: yeah right!!!

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
Evo me za 10 min.
Ali bez zajebancije,stvarno dolazim!!!
Vruce mi je,svejedno nemogu zaspati...

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: B.E.R.O. - 14 Srpanj, 2011, 00:29:08 --- :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Evo me za 10 min.
Ali bez zajebancije,stvarno dolazim!!!
Vruce mi je,svejedno nemogu zaspati...

--- Kraj citata ---

aj naleti ak si ozbiljan,ja sam pred kućom,ak si zaboravio di boravim,u centru lijevo preko mosta i 3 kuća od mcdonaldsa!
i molio bih te da dođeš sam,znači bez cure jer mi se ne da slušat njena pametovanja i kurčenja kako si je uzela deaka za dna,pa si je naručila led svjetlo sa neta.....aj ak nie problem?!

B.E.R.O.:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 14 Srpanj, 2011, 00:32:31 ---
aj naleti ak si ozbiljan,ja sam pred kućom,ak si zaboravio di boravim,u centru lijevo preko mosta i 3 kuća od mcdonaldsa!

--- Kraj citata ---
Evo samo da se obucem i dolazim...
 :skuter: :skuter:
Znam gdje zivis dvije kuce od katedrale s lijeve strane,i tri kuce sa desne od Mc-a!!!
 ;D

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: mhr-team - 13 Srpanj, 2011, 20:09:09 ---jednom riječju MINKEN  :icon_salut:

--- Kraj citata ---

uspio sam pohvatat pirkea,bit ćeš ubiven,mučku đubrad,kosačicu,al wtf je MINKEN?! :dontknow:

fatal1ty:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 14 Srpanj, 2011, 04:01:57 ---
uspio sam pohvatat pirkea,bit ćeš ubiven,mučku đubrad,kosačicu,al wtf je MINKEN?! :dontknow:

--- Kraj citata ---

to je neka fora sa sela gdje nemaju mc
s tim hitno u kripl folder  :kompp:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju