Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (11/148) > >>

pajo:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 13 Srpanj, 2011, 19:44:57 ---
da,da sve novo....al ne u lukinom stilu već u mom   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
u kožnom stilo :notworthy: :notworthy: :notworthy: ;D :icon_thumright:

kiza-iz-kvarta:
evo malo čas sam završio sa čišćenjem blokova,kistom i krpicom,po običaju sam pobrisao sve masne supstance,a ovaj put sam si čak dao oduška sa WD-40

ovaj prvi ružni šaraf koji drži crijeva za gorivo/vakum na karbu sutra ide u smeće,naručio sam si u piaggiu nove.....sad me zanimaju mišljenja dali da skinem ovaj papirnati bar code što još od 2003.god visi sa kabela od čoka...živcira me što je taj papir načeo zub vremena,l ono danas,sutra za koji 20 godina briem da će taj bar code igrat veliku ulogu  :dontknow: slobodno komentirajte!

i obični laik može zaključit da se ovdije radi o netaknutom agregatu....

malo mi je promaklo prebrisat ovu prašinu od remena u gornjem djelu bloka,tak da mi je to sutra MUST HAVE  :headbang:

Za one koji to nikad nisu vidjeli,ovako izgleda blok u kojem se nikad nie odvrnuo ventilator variomata  :confused5:

dusVu:
sve se nema a original cola se pije  :toothy3: stvarno si si dao truda  :notworthy:

B.E.R.O.:
Ima da bude kao moj!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright: ;D
Ozbiljno si se ti to bacio na posao sta ti je???
 ???
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 13 Srpanj, 2011, 17:52:04 ---bero pa sve je čisto.....kao,kao bijelo meso od pileta.....inače oni koji me ne znaju, samo to i jedem iz cjele mesne industrije  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Kak znas??
Jeb... Drale!
:laughing7: :laughing7:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: B.E.R.O. - 14 Srpanj, 2011, 00:13:32 ---Ima da bude kao moj!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright: ;D
Ozbiljno si se ti to bacio na posao sta ti je???
 ???Kak znas??
Jeb... Drale!
:laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

hahahahha,samo sam se pitao kad ćeš skontat!

bero ubijaju me ove vrućine, tak da nemam šta radit po ovoj žegi,nisam obrijao prsa pa mi je bed otić negdje na kupanje(a i ne mogu milficama ponudit usluge mladog žigola obrijanih prsa) pa sam si lagano pustio klimicu u dnevnoj,sve pozatvaro tak da hladnoća dođe i do sobe za SP-e u kojoj je uvijek vruće i po cjele dane kist i krpica u ruke i čišćenje suviših supstanci.....poput pravog teenagera sam za zamjenio dan za noć  :headbang:

btw bero ak imaš bijelog marlbora naleti,jebi ga nisam stigao danas skočit po pljugice  :laughing7: yeah right!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju