Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
fatal1ty:
--- Citat: igor.sb - 13 Srpanj, 2011, 13:19:51 ---stara bas i nema mirnu ruku da kvalitetno zabiljezi ugodne trenutke :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
igore strah ju je za sina :laughing7: vidi ni kacige nema na glavi...pa nek snima , žena se sva splašila izgleda :dontknow:
Josip:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 13 Srpanj, 2011, 13:03:34 ---
ma nie drkača glavčina,briem da je stavljena sa nekog 4T diesela :toothy3: bez brige nie sa vx/R,al legla je ko bolteku seoba u kvart!!!
i samo za igora i ekipu sa terase THE HERUC"S sa svojim novim ljetnim hitom "uslikao sam F32 na kauču,stara me skoro ubila"
također sam uzeo kist i krpicu,pa sam pobrisao masnoću i ostale suspstance koje su se našle na vilici,nasuo novi MOTUL FORK w15 u tabove,od oka ih prenaštelao....jedan od MUST HAVE-ova mi je kupnja novog malossievog WHOOP diska.
--- Kraj citata ---
debeli, won a bi "tehno viking" se ozbiljno zemil nekej radit...... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
čiza svaka cast :icon_thumright:
runner_sp180:
predpostavljam da si nakratko stao s radovima jer si iskapio ovu orginal colu od 2l!!! vedrane nije mi jasan jedan detalj a to je ovo crijevo od karba sto ide u blok! jesi ti zakačio da izgledaš ko pravi čuner ??
[SB]Replica 180:
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
3alfa3:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 13 Srpanj, 2011, 02:17:42 ---...skinuo MAŠKU sa brutalka,te sam uzeo kist i krpicu i pobrisao prašinu od remena,feroda i ostale strane supstance unutar bloka a bogami i izvan njega......
--- Kraj citata ---
Sad bi to bio grijeh vozit kad tako lijepo izgleda ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju