Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (7/148) > >>

fatal1ty:
mehaničar , a u slobodno vrijeme pisac beletristike i priča prije spavanja " svijet skutera legacy and beyond "  :laughing7:

ovaj detalj sa svenom me podsjetio tamo na lijepe dane 2007 kad se sven ušminkavo na vxru i serdarevića prozivo najvećim svetogrđem svega što se stavi na piaggio grupaciju.

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: igor.sb - 13 Srpanj, 2011, 12:14:26 ---a lazes  :toothy9: :toothy9:

neka trkeca glavcina?  :icon_scratch:

a slike vila? samo za lajkanje na faceu?

--- Kraj citata ---

ma nie drkača glavčina,briem da je stavljena sa nekog 4T diesela  :toothy3: bez brige nie sa vx/R,al legla je ko bolteku seoba u kvart!!!

i samo za igora i ekipu sa terase THE HERUC"S sa svojim novim ljetnim hitom "uslikao sam F32 na kauču,stara me skoro ubila"

također sam uzeo kist i krpicu,pa sam pobrisao masnoću i ostale suspstance koje su se našle na vilici,nasuo novi MOTUL FORK w15 u tabove,od oka ih prenaštelao....jedan od MUST HAVE-ova mi je kupnja novog malossievog WHOOP diska.

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: fatal1ty - 13 Srpanj, 2011, 12:23:42 ---mehaničar , a u slobodno vrijeme pisac beletristike i priča prije spavanja " svijet skutera legacy and beyond "  :laughing7:

ovaj detalj sa svenom me podsjetio tamo na lijepe dane 2007 kad se sven ušminkavo na vxru i serdarevića prozivo najvećim svetogrđem svega što se stavi na piaggio grupaciju.

--- Kraj citata ---

ni sam to ne bih bolje sročio, sad mi je jasno šta je vanja vidila i pronašla u tebi  :laughing7:

evo iskopao sam jedan old skul video gdje stara od iggy-a snima svog jedinog sina na ušminkanom vxr-u  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12:

igor.sb:
stara bas i nema mirnu ruku da kvalitetno zabiljezi ugodne trenutke   :dontknow: :dontknow:

mhr-team:
ajd fala bogu da i naš čoek uspije u inostranstvu, točnije u minkenu  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju