Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (46/148) > >>

kiza-iz-kvarta:
OK, Berislave....kolko para bi me ispala naljepnica MY BITCH dužine nekih 15cm da je stavim na masku volana?!

je u pravu si...to izrezivanje slova iz krom folie je totalno out....to se furalo u onom razdoblju kad i ona cool "zebra" frizura u stilu weslya snipsea iz BLADE-a  :drunken_smilie:

B.E.R.O.:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 05 Veljača, 2012, 01:08:10 ---OK, Berislave....kolko para bi me ispala naljepnica MY BITCH dužine nekih 15cm da je stavim na masku volana?!

je u pravu si...to izrezivanje slova iz krom folie je totalno out....to se furalo u onom razdoblju kad i ona cool "zebra" frizura u stilu weslya snipsea iz BLADE-a  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
kao i one Malozi naljepnice u crom izvedbi na zlatno crnim Ranerima.
sa zatamnjenim zlatnim svijetlom!!!  ;D

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: B.E.R.O. - 05 Veljača, 2012, 01:14:13 ---kao i one Malozi naljepnice u crom izvedbi na zlatno crnim Ranerima.
sa zatamnjenim zlatnim svijetlom!!!  ;D

--- Kraj citata ---

LOL!

te styling stvarčice su napravljene kad je niđo uzeo tog runnera od mene,kontaš?! jer ja sam mu prodo skuter koji je bio pripremljen za bojanje i to je on odradio po svom guštu  :hello:

a i on je glupan,umjesto da je uzeo crnu žensku najlonku i navuko je preko zadnjeg fara :dontknow: ili bi bolje legla najlonka na prednji far?!

B.E.R.O.:
A da ja sam i zaboravio da si mu navukao najlonku na far, ona smedja je bila jel tako??
 :icon_thumright:

A nije bio los taj skuter imao je stila!!!
 :frajer:

R@kija:
đeb mogo nač tu stošesnajstu strancu???

ja nemog nikako nač?!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju