Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
fatal1ty:
šta ja znam,dobra je al nesviđa mi se !!
Infernus:
Vedrane125_SP, nasao sam ti gresku!
Tu na slici se jasno vidi da je rub kade sa strane parketa odrezan ravno, a rub s tvoje strane odrezan u luk.
http://www.pohrani.com/f/1n/z3/4pQGqYWm/kizina-kada.jpg
Time si dobio disbalans između lijeve i desne strane i SP ti nece jednako padati u lijevi i desni zavoj. Saniraj to cim prije i naravno, stay tuned!
:icon_thumright:
B.E.R.O.:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 03 Veljača, 2012, 17:49:15 ---
a zna se ko će pokupit PET ambalažu na meetovima i onda s tim novcima natočit R6 :hello:
--- Kraj citata ---
Pa ti Kiza si vozio R6 mislio sam da si se prestao baviti sa tim,eto jos jedan razlog zasto nisi kadu trebao isjeci di ces sada ambalazu kupiti??
:dontknow: :dontknow:
Ali lijepo si ti to odsjekao!!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
--- Citat: Infernus - 03 Veljača, 2012, 19:22:30 ---Vedrane125_SP, nasao sam ti gresku!
Tu na slici se jasno vidi da je rub kade sa strane parketa odrezan ravno, a rub s tvoje strane odrezan u luk.
http://www.pohrani.com/f/1n/z3/4pQGqYWm/kizina-kada.jpg
Time si dobio disbalans između lijeve i desne strane i SP ti nece jednako padati u lijevi i desni zavoj. Saniraj to cim prije i naravno, stay tuned!
--- Kraj citata ---
To ti je zbog toga sto SP nije u balansu pa sa tim neravnim rezanjem ga pokusava vratiti u centar!!!!
kiza-iz-kvarta:
infernuse to je zbog kuta slikanja....mogu ponovo uslikat iz ravne perspektive :icon_thumright:
bero konto sam na kadu zbog tog disbalansa zaljepit naljepnicu GO FUCK YOURSELF!
jel ti ostala koja viška?
B.E.R.O.:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 04 Veljača, 2012, 05:17:40 ---
bero konto sam na kadu zbog tog disbalansa zaljepit naljepnicu GO FUCK YOURSELF!
jel ti ostala koja viška?
--- Kraj citata ---
Je,mogu ti je prodati,naravno!!!! :icon_thumright:
Jer je Bero postao kao Kiza nista vise djabe nema,a i znas da su naljepnice out airbrush je in.
::) ::)
Znam da si dosao u tu fazu sa naljepnicama ali to je furano prije 10 godina!!!!
:dontknow: :dontknow:
;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju