evo da malo dignem temu,da ne završi ko mićo i njegov neos......da složimo računicu za BRUTALKA....alenu sam ostavio 2 roze europske novčanice za njega znači cca 7 400kn,put sa TAS-ovcem na ložu iz vk za otočac cca 1000kn,zadnji braking disk cca 700kn....zaokružimo zasad na 9 kila.....idući izdaci se odnose na polini kevlar cca 300kn,mikro remen 110kn,novi ventilator variomata u RMS-u je nekih 300kn jer na starom je par pera napuklo a bratiću na fxr-u skoro da i nema zubaca tak da ću to njemu dat a sebi uzet novi,nove malossi rolice od 10,5 g nekih 120kn,polini evo gljiva 250kn,plastificiranje rame u plavo+popratni djelovi(volan,nosač mašine aka klackalica,rezervni set felgi,prednja i zadnja klješta,dekl,kurbla,poklopac hlađenja i još pokoja sitnica),prednje i zadnje brakingove pločice cca 200kn
poslje večere mi je bilo dosadno,otišao sam do sobe za SP-e(ex fukodrom jer smo tamo do pred par godina veva i ja natezali sisice teenagricama sa sela,kad su uletili SP-i bilo je ili ONI ili curke,naravno da su SP-i pobjedili velikom većinom glasova
),skinuo MAŠKU sa brutalka,te sam uzeo kist i krpicu i pobrisao prašinu od remena,feroda i ostale strane supstance unutar bloka a bogami i izvan njega......(trenutno sam u sven fazi)....
starci su napokon zaspali,ostavili novčanike bez nadzora,lagano 3 glave za polini evo gljivu....hmmmm moje!!!!!!
a i ostat će i koji cener za plastificiranje poklopca hlađenja i cjevčice za vodu u plavo!!!!!