Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (28/148) > >>

igor.sb:
gagi de dobro je

udubljenja su tvornicka zbog centralne nogare fxra i na grani jer je to najnizi dio

ukratko da ne udubis granu odozdol, oni su ju udubili, da ne udubis spuh centralnom nogarom, oni su ga udubili

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: igor.sb - 10 Rujan, 2011, 19:11:04 ---gagi de dobro je

udubljenja su tvornicka zbog centralne nogare fxra i na grani jer je to najnizi dio

ukratko da ne udubis granu odozdol, oni su ju udubili, da ne udubis spuh centralnom nogarom, oni su ga udubili

--- Kraj citata ---

MUŽ igor ti je sve rekao!

nie ti ovo dubrovnik! :dontknow:

enel:
Mene zanima Kiza kako se stvorila ta ljubav prema SP-u  :icon_biggrin:?

Genske predispozicije, sp kao poklon za Bozic dok si bio mladi teenager, utjecaj okoline a.k.a. kvarta ili just for fun  :dontknow:?

Aj lajk jur koleksn i za mene si SP 180 GOD  :headbang:

CoK:
a dobro je al sta ja znam...ne svida mi se  :dontknow:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: enel - 11 Rujan, 2011, 17:02:11 ---Mene zanima Kiza kako se stvorila ta ljubav prema SP-u  :icon_biggrin:?

Genske predispozicije, sp kao poklon za Bozic dok si bio mladi teenager, utjecaj okoline a.k.a. kvarta ili just for fun  :dontknow:?

Aj lajk jur koleksn i za mene si SP 180 GOD  :headbang:

--- Kraj citata ---

ezele za mene je SP180 način života...još kad sam ga davne 98.god provozao znao sam da se radi o kosačici....što se tiče utjecaja okoline,u kvartu smo se tamo od 2004-2008 doslovno gađali SP-ima,SR-kama,dragsterima sa BB maškama  :headbang: a u kvartu su 25ica i multivar bili uz mikiku MUST HAVE!

forumski atletičaru,bilo bi ti pametnie da mi vidiš jel ima u moto mondu na stanju brtve za stock auspuh od sp-a 180....ona mala limena okrugla između grane i cilindra i ona na sastavu grane i topa pa ako nie problem da mi javiš cijene....ak i nema na stanju naruči,pa ću poslat bratića da mi to pokupi...bilježim se sa štovanjem!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju