Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (27/148) > >>

doritos:

:dontknow:

kiza-iz-kvarta:
netko je spomenuo da je projekat stao?!možda,al na kratko!

radilo se na zdravku....na povratku s moreta se spustio do blaža u ježdovec i spuh sam odnjeo na pjeskarenje....uzeo mi je 50kn al ga je vrhunski ispjeskario,čak se nije ni ljutio kad sam mu reko da je malo fulao oko ona 4 pipka za zaštitni lim,pa ga je opet detaljno ispjeskario  :toothy11:.....došao kući,sutradan uzeo HQS mat lak za visoke temperature od 400ml za 47kn i prešpricao ga....cjeli sprej je puko,nie mi ni ostalo za potpis PFC KIZA  :dontknow:

evo kako izgleda ušminkani spuh,meni osobno ovo je najočuvaniji stock spuh od SP-a iz 2003 na MS-u i SS-u zajedno....uostalom a šta moje nije bilo najbolje?e dobro je blek rox  :laughing7:

gagi racer:
dali si ti video kako moj serijski spuh izgleda ? ocigledno nisi  :toothy10: ovaj ima i udubljenje dole... sta je tu onda lepo i dobro  :dontknow:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: gagi racer - 10 Rujan, 2011, 17:29:04 ---dali si ti video kako moj serijski spuh izgleda ? ocigledno nisi  :toothy10: ovaj ima i udubljenje dole... sta je tu onda lepo i dobro  :dontknow:

--- Kraj citata ---

zdenko!

imam sve skupa 7-8 spuhova od SP-a u kolekciji.....svaki ima to udubljenje!šta ćemo sad?

gagi racer:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 10 Rujan, 2011, 17:54:57 ---
zdenko!

imam sve skupa 7-8 spuhova od SP-a u kolekciji.....svaki ima to udubljenje!šta ćemo sad?

--- Kraj citata ---
slikacu svoj... na runneru 125cc sto je bio... bez katalizatora.... bez udubljenja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju