Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (23/148) > >>

fatal1ty:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 20 Srpanj, 2011, 02:55:51 ---

@ fatty - jedva čekam da uzmem N950,pa ću igrat quake s njom na bla-bla vizoru,to ovako nekako izgleda......

--- Kraj citata ---

u čoeče koji trik, brijem da to može samo N95 !!! i naravno must have N950 s dodatnom funkciom real-time motion capturea, znači onak 3 puta brže od N95 za sve one koji neznaju kaj to znači, recimo one iz creep foldera , zdenkiče, zdravkiče i ostalu škvadru iz škole za djecu s posebnim potrebama.

kiza-iz-kvarta:
@ fatty - pikni se diznom u oko  :dontknow: N95 je među mobitelima isto ono što sam ja na ovom forumu THA GOD  :headbang:

ok i igor je bog  :confused5:

što se tiče setupa od sina BRUTA ,navest ću samo djelove koji su na,u,ispod i iznad maške....pisat ću na hrvatskom,neću se preseravat stručnim izrazima i treminima,pa da me ko čoka zovu mejnđetaš,krankšafter i sl.

MALOOSI MHR RADILICA sa NTN ležajevima i corteco semerinzima
MALOOSI MHR 172 termo grupa,sa dignutim tajminzima i razvaljenim ispuhom(ne znam kolko su dignuti jer mi je tuning cd kod igora)
MALO0SI MHR auspuh
MALOOSI DELTA kvačilo sa crvenim federima+ dugački bijeli maloosi feder kontrasta+torsion control maloosi
MALOOSI MULTIVAR sa 10,5 g rolicama
MALOOSI KEVLAR remen
DELORTO 28mm karb(onaj iz maloosi pakiranja,nie ono smeće sto bude na af1,syntesima,sp-o2 i ostalim old skul 125icama)
home made alu prirubnica pod 45 i home made usis od inoxa bez graničnika(odlično napravljen jedina mana što karbonske lamlice jedva izdrže 100km)
AC struja - namotaji paljenja s magnetom+cdi+bobina skinuto sa srke 150.....(a igor ubijena je ova srka)
+ prerađeni/razvaljeni blokovi i par old skul tajni koje znaju samo 2T BB EXPERTI  :binkybaby:

B.E.R.O.:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 21 Srpanj, 2011, 11:39:49 ---@ fatty - pikni se diznom u oko  :dontknow: N95 je među mobitelima isto ono što sam ja na ovom forumu THA GOD  :headbang:

ok i igor je bog  :confused5:

što se tiče setupa od sina BRUTA ,navest ću samo djelove koji su na,u,ispod i iznad maške....pisat ću na hrvatskom,neću se preseravat stručnim izrazima i treminima,pa da me ko čoka zovu mejnđetaš,krankšafter i sl.

MALOOSI MHR 172 termo grupa,sa dignutim tajminzima i razvaljenim ispuhom(ne znam kolko su dignuti jer mi je tuning cd kod igora)
MALO0SI MHR auspuh
MALOOSI DELTA kvačilo sa crvenim federima+ dugački bijeli maloosi feder kontrasta+torsion control maloosi
MALOOSI KEVLAR remen
DELORTO 28mm karb(onaj iz maloosi pakiranja,nie ono smeće sto bude na af1,syntesima,sp-o2 i ostalim old skul 125icama)
home made alu prirubnica pod 45 i home made usis od inoxa bez graničnika(odlično napravljen jedina mana što karbonske lamlice jedva izdrže 100km)
AC struja - namotaji paljenja s magnetom+cdi+bobina skinuto sa srke 150.....(a igor ubijena je ova srka)
+ prerađeni/razvaljeni blokovi i par old skul tajni koje znaju samo 2T BB EXPERTI  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
Pih  ::) ::) ,nista posebno!!!
 ;D ;D ;D
Ja sam mislio da je to nesta bolje!!!
 :icon_scratch: :icon_scratch:
 :toothy10:
Da i projekat je stao,samo vas laze... :fingerr:
 :icon_thumright:

mhr-team:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 21 Srpanj, 2011, 11:39:49 ---
MALO0SI MHR auspuh
MALOOSI KEVLAR remen

--- Kraj citata ---

M I N K E N  :icon_thumright:

fatal1ty:
kizko hiti se na pleća , N95 nikad nije ni bio bog mobitela jer ima symbian   :icon_biggrin:

setup ti je baš za glumit cajku pored lejka, vrištim : "malossi moja malo njegova" ... pogledaj malo J.U.R.I.C.U domaća proizvodnja ,švasanje usisa od warburga i tak to.... :laughing7:

btw kizko : malossi  , 2T BB EXPERT old school tricks =  :weed: :joks:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju