Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: mhr-team - 19 Srpanj, 2011, 23:03:25 ---ako kvart drži do ugleda i old school style, onda kao mob koristi samo i isključivo nokia 3310 ili 3330 tu i tamo neki ericsson t28s (više za šminkere)... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ne šljaka mi fotoaparat koji sam dobio sa kilom selotejpa da ga zaljepim za 3310......KEER imaš minus u tržnici od mene :laughing7:
@ fatty - jedva čekam da uzmem N950,pa ću igrat quake s njom na bla-bla vizoru,to ovako nekako izgleda......
Miki-speedy:
Pusti ti ta sranja,daj ti nama brutalka da vidimo!
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 20 Srpanj, 2011, 03:01:33 ---Pusti ti ta sranja,daj ti nama brutalka da vidimo!
--- Kraj citata ---
radovi na brutalku su privremeno stopirani......naime,nitko od ekipe ne ide autom iz VK za ZG na fax trenutno pošto su rokovi prošli (vjerujte ima i ljudi iz kvarta koji nisu zdenkići i studiraju) pa mi tako ne može povest ramu koja mora ić na plastificiranje u plavo,zajedno sa DEKLOM,poklopcem hlađenja,klackalicom,volanom i još par sitnica....maška je očišćena od suvišnih supstanci i sklopljena,F32 je sklopljena i felna je na njoj,maske oprane i ispolirane,znači samo trebam ispjeskarit i plastificirat ramu sa popratnim djelovima i brutalko je gotov :dontknow:
Miki-speedy:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 20 Srpanj, 2011, 03:11:10 ---
radovi na brutalku su privremeno stopirani......naime,nitko od ekipe ne ide autom iz VK za ZG na fax trenutno pošto su rokovi prošli (vjerujte ima i ljudi iz kvarta koji nisu zdenkići i studiraju) pa mi tako ne može povest ramu koja mora ić na plastificiranje u plavo,zajedno sa DEKLOM,poklopcem hlađenja,klackalicom,volanom i još par sitnica....maška je očišćena od suvišnih supstanci i sklopljena,F32 je sklopljena i felna je na njoj,maske oprane i ispolirane,znači samo trebam ispjeskarit i plastificirat ramu sa popratnim djelovima i brutalko je gotov :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nema veze,daj slike :toothy12:
A mogao si i setup napisat
BoLT3K:
De debel si !!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju