Tehnički kutak > Tuning skutera
kako pojačati Piaggio Fly 50 od 4Takta
jakiFly50:
Ne to je taj s Karburatorom klasičnim, čovjek ga se oče rješit, ima 1700km,...nov skuter...a pošto mi je frend znam da nije padao s njega...samo da prodam Fly-a, žao mi ga je, super je skuter, ali ovo je prilika koja se ne propušta...
Drnda:
--- Citat: pitaNS - 29 Siječanj, 2008, 19:00:08 ---
--- Citat: jakiFly50 - 29 Siječanj, 2008, 18:40:34 ---mičem malo prašinu s ove teme jer, prodajem skuter, s razlogom jer za smješnu lovu mogu dobit skoro nov skuter od frenda koji je odustao od voznje skutera...
Radi se o Peugeotu Jet C-tech...probao sam ga vozit, to je nebo i zemlja naspram mog 4Taktaša, vuče ko gluha svinja, i ide do 80km/h dok trepneš...E sad, znam da je ovdje večina forumaša su Fanovi Piaggio grupacije, al me zanima vaše mišljenje? da ga menjam, ili ne, HVALA
--- Kraj citata ---
imam tu gluhu svinju pod svojim dupetom već godinu dana, vuče on koliko može s obzirom da je težak ko svinja 109 kg...
Uglavnom, meni jako lep motor i preporučujem ti da menjaš svakako!
evo ti jedna slikica mog: :toothy10:
--- Kraj citata ---
skini taj nosac tablice i nju stavi pod rep, 100 puta je ljepsi :icon_thumright:
ivanm:
na c techa paše frgazer od minarellija..
mislim da on serijski ima gurtner 17.5..
u pežoovom cjeniku uopće više nema injection u ponudi..
pitaNS:
hoću drnda, u planu već odavno.. u pitanju su 4 šrafa koja lete za 10 sec... :laughing7: :laughing7:
smišljam šta ću s tablicom :icon_scratch:
Drnda:
pa sa donje strane repa stavi odlicno izgleda, ima mi tako prijatelj, otkad je stavio tt skut se preporodio , u njega je plavo crna kombinacija boja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju