Tehnički kutak > Tuning skutera

kako pojačati Piaggio Fly 50 od 4Takta

(1/8) > >>

jakiFly50:
Evo u naslovu sve piše...

možda ja malo brzam s tim, no ugl, kad skinem blokadu na 1000km, ako nebudem zadovoljan brzinom koju će moći postić skuter, htio bi ga pojačat da bar može ić 80-90km/h da ne smetam ljudima na cesti...

pošto sam skroz nov u svijetu skuteru očekujem da će ti vi znalci to uspijet meni objasnit...

Prvo šta mi je palo napamet, i sta su mi u servisu preporučili je taj neki Malossiev Kit za cca 2000kn

Šta to čini motoru? koje su nus pojave?

Hvala

vpucko:
sta mu cini, to ti je komplet klip, karike, bolcna, dihtunzi, cilindar vece zapremine, znaci jace snage i skuter ide brze!
koje nuspojave? ako ga pazis, nikakve!

Drnda:
Bilo bi se dobro i predstavit, a ako se sa kito skut uredno zagrijava prije davanja gasa tj. voznji sa njim ces moci jako mnogo prijeci, kit je skuplji zato jer je motor 4t,das mehanicaru da ti ga sredi tako da ne izgubis garanciju...

phantom:
a nikako vozi to fino uredno i miran si,a skinutim blokadama taj motor moze ic 75-80 i to je ok a fly nije bas najbolja opcija za nabrijavanje

stardust:
a gle motor je napravljen za 50cc.... i sve na njemu od akumulatora do cilindra je napravljeno za 50cc
i mozemo mi rec kaj hocemo al to vise nije to,
cim stavis veci cilindar svi tvoji dijelovi motora/prijenosa od radilice,bregaste,rolica,remena,guma trpe vece naprezanje
i samim time  skracujes radni vijek svojeg skutera bez obzira kolko to bilo dobro poriktano..
tu i tamo i sami proizvođači  skutera ponude kit na tržiste koji onda mozesh stavit a da ne izgubis garanciju
preporucam ti da ides na tu opciju,ugradnja full kita je po meni najbolji tuning za 4T :icon_thumright:
javi kako napreduje tuning :glasses9: i sretno
poz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju