Općenito > Oprema

Kupnja jakne..

<< < (8/19) > >>

ivanm:
mislim imam ja to sve al umro bi pod tim. Do 15-20 stupnjeva da al po toplijem sauna.

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 24 Siječanj, 2011, 22:45:46 ---mislim imam ja to sve al umro bi pod tim. Do 15-20 stupnjeva da al po toplijem sauna.

--- Kraj citata ---

Nebi umro ni iznad 30, al kljucna rijec je "mesh". Glavno da ne stojis nego se vozis jer je propusnost zraka na meshu prakticki 100%, a stiti od opeklina (i naravno padova jer takve jakne imaju protektore). Jedino sto takva jakna nije sigurna kao "postena" jakna jer se lako podrapa, ali ako su u njoj protektori i dobro pricvrsceni, nebi smjelo biti oguljotina ramena, laktova i ledja.

Ili da te ovako pitam:

Sto bi radje - kuhao se sat-dva u full opremi (ne ljetnoj) na 30+ stupnjeva i pao ili isto to, ali bez opreme? I tu prica prestaje. Ko zeli riskirat - riskira. Ali treba bit upoznat sa mogucim posljedicama, a 99,9% ljudi ne zna koji su to problemi kad padnes bez opreme. Tu uopce ne govorim o lomovima i iscasenjima nego samo oguljotinama koje se u kombinaciji sa (cestom) infekcijom znaju pretvori u nesto zbog cega jako dugo lupas glavom u zid

ivanm:
mesh mrežica kaj je to ko biciklistička ona?

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 24 Siječanj, 2011, 22:51:31 ---mesh mrežica kaj je to ko biciklistička ona?

--- Kraj citata ---

Da, mrezica propusnosti kao ona protiv komaraca na prozorima

tu se vidi kak to izgleda:

http://www.cruisercustomizing.com/images/FIRST-MESH-TEX-M10bk.jpg

kos3:
ja jednu te istu jaknu nosim cijelu godinu samo skidam podstavu i naviknuo sam se ak je  bas vruce onda ju raskopcim za cetvrtinu i to je to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju