Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (120/142) > >>

ziloryder:
Nemam ja uopce sajle nema nista sami puz! Bas cu pogledat meni struze najvise na full gasu u prekide a nekad ni nestruze pogledat cu bas i podmazat  :notworthy: hvala duka

ziloryder:
Batina ipak regana  :toothy12: uspio sam u jednom danu 2 rezervara potrosit sta je za nevjerovat! Uglavnom ne gasi se! Puž sam rjesio tako da sam izvadio onaj mehanizam iznutra i ostavio samo poklopac puza! Skuter je sve 5. Gljiva je na njemu cisto iz zafrkancije jucer sam imao malu nezgodu otpo mi je zadnji štop u voznji hahahahah!! Ni sam neznam kako samo sam cuo da se lomi pozadi! , Nekih se sitnica radilo sutra bacim koju sliku

Brnelic:

--- Citat: ziloryder - 14 Svibanj, 2012, 23:56:11 ---Batina ipak regana  :toothy12: uspio sam u jednom danu 2 rezervara potrosit sta je za nevjerovat! Uglavnom ne gasi se! Puž sam rjesio tako da sam izvadio onaj mehanizam iznutra i ostavio samo poklopac puza! Skuter je sve 5. Gljiva je na njemu cisto iz zafrkancije jucer sam imao malu nezgodu otpo mi je zadnji štop u voznji hahahahah!! Ni sam neznam kako samo sam cuo da se lomi pozadi! , Nekih se sitnica radilo sutra bacim koju sliku

--- Kraj citata ---
kako si uspio 2 rezervara u dan???
pa meni troši 2L

Aprilia97:

--- Citat: Brnelic - 15 Svibanj, 2012, 19:17:43 ---kako si uspio 2 rezervara u dan???
pa meni troši 2L

--- Kraj citata ---

meni 3-3,5,jer su jebe*e uzbrdice,a i uvjek vozim skoro pod full gasom

Brnelic:

--- Citat: Aprilia97 - 15 Svibanj, 2012, 19:20:37 ---meni 3-3,5,jer su jebe*e uzbrdice,a i uvjek vozim skoro pod full gasom

--- Kraj citata ---
ja isto na full gasu, max. 2,2  :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju