Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (112/142) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: animatrix - 05 Studeni, 2011, 14:28:09 ---@zoka, kako ide skuter? Koliki su ventili u glavi? Ako imas  mob sa gps-om skini si neku od aplikacija za mjerenje ubrzanja na 200m pa da usporedimo s ostalim batinama. I ti zvonkec bi to mogao :) na androidu imate app car performance. Moj do 60 ubrza za oko 7s.

--- Kraj citata ---
nemam više android.. imam symbian al me nekaj zeza GPS..budem i ja izmjerio svoje ako če sutra bit ljepo vrijeme :D , i ak mi proradi GPS na mobu :(

anteMK:
ja sam stavio na takav mali baotian gy6 masinu od kineskog quada short case 150cc,trosi oko 4,5-5l ide 120 a vuce bolesno :icon_biggrin:

baotian 1996:
oprostite sto upadam usred teme ali imam pitanje ... želio bi si staviti gljivu pa me zanima sta sve treba drugo stavit moj je cjeli serijala sam su izvadene blokade

Zokaaa:
Za par brojeva veću diznu

luna500rr:
lol odgovora, kad stavis kn filter ide 88-90 dizna, M4 navoj, odmah promjenis i rolice oko 5g i eto ti odavno provjerenog setupa za batinu, bez kita nista drugo netrebas minjat...
ja sam isto uradio clanovima stunt master, zmijavci, jockerr(mislim da je tako) i jos nekim likovima kojih nema na forumu, svima trosi slicno ili isto a ide dosta dosta bolje, silverstone clana stunt master je sigurno najbrza devetka bez kita na forumu, 0-50 ide ko peugeot vivacity a trosi mu ni 2l...
clan zmijavci ima devil 50, oni malo veci silverstone, vjerovali ili ne prije koju godinu smo se vozali pola dana i s 1.8l je presao ravno 130km, tako da te potrosnje preko 2.5l na 100 objesi macku o rep :hello:

evo kako sam radio jednom frendu: rms filter 64kn, malossi rolice 5.1g oko 80kn, diznu sam mu probusio s svrdlom 0.9mm koji imate kupit u chipoteci za 5kn...
nabacao to djelova, ustela ler, probio katalizator (i slucajno odvalio pipak na kraju spuha lol)...

tvornicki je isao 0-50 u 20-ak sekundi max 55-60 na pravcu, sada ide debelo ispod 10s 0-50 sto je u rangu dvotakta, brze od kineza dvotaktnih, samo mu je krajnja ostala mala zbog prjenosa, oko 60-70...
al to ni nije najveca promjena ko voznja ubrjeg, di bi prije isao 10 ili nebi isao uopce, sada potegne preko 30...
baza je u tome sto skuter ima tvornickih gresaka, klipic karba zapinje pa gusi kadkad u startu, polutke su totalno nelinearne i prjenos je prekratak... al bez obzira na sve to preporodio se s ovim setupom koji stvarno nije nikakva investicija :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju