Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
BilyPiton:
nije to bio moj projekt jel ja to nisam nikad napravio :icon_thumright: (ak imas link daj mi da pogledam :icon_biggrin: )
gljiva ce ti dat: zvuk,smjesu (morat ces mozda dizat iglu u karburatoru gore ili stavit veću diznu za par brojeva) i bolji odziv na gas bit ce zivahniji :icon_thumright:
gljivu kupis žićanu i samo ej zaserafis an otvor za zrak od fergazera i to je to :hello:
ps. sad jedva cekam da dode ekipa nadobudnih 2t-aktaša i počne prica koj ce ti k gljiva na seriali baotian :toothy12:
ziloryder:
A jbg onda sam se zahebo za projekt.....znaci u svakom pogledu bolje ce bit hvala na informaciji kupicu je cim je vidim di ima kupit...aaa to prckanje po karbu igle i ta sranja samo to nee!! ja kad sam skinio filter ide normalno zvuk ko vxr ali dam ful brrrrrbbbbrrbumbum zagusi se to mi se valjda nece desit s gljivom
....Kupicu je za dan-2 ma nek oni pricaju sta oce za sam sa svojim baotianom prezadovoljan i svi mi kazu da nisu vidili brzeg baotiana...ušijem gileru runer SP 50 ko nista dok iza 80 me pređe..
road_runner:
guši se zato jer dobiva previše zraka...moje mišljenje je da je bolje uzeti neku spužvastu gljivu jer je žičana propusnija pa može lakše nešto doletit u cyl a to nije poželjno :icon_thumright:
BilyPiton:
nemoze žićana ima papirnat filter i dosta je gusta nemoze nist uč što moze oštetit :icon_thumright: i ima kapicu za vodu jos uglavnom spuzvaste su puno puno bolje za 2t motore
dizanje igle nije nikakav problem izvadis onu gore plastiku na fergazeru izvadis iglu i ima osigurac i onda njega pomices prema spici igle i tak dizes iglu van iz dizne :icon_thumright:
road_runner:
--- Citat: BilyPiton - 17 Siječanj, 2011, 21:31:26 ---nemoze žićana ima papirnat filter i dosta je gusta nemoze nist uč što moze oštetit :icon_thumright: i ima kapicu za vodu jos uglavnom spuzvaste su puno puno bolje za 2t motore
dizanje igle nije nikakav problem izvadis onu gore plastiku na fergazeru izvadis iglu i ima osigurac i onda njega pomices prema spici igle i tak dizes iglu van iz dizne :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ok to nisam znal :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju