Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (12/142) > >>

BilyPiton:
nije to bio moj projekt jel ja to nisam nikad napravio  :icon_thumright:  (ak imas link daj mi da pogledam  :icon_biggrin: )

gljiva ce ti dat: zvuk,smjesu (morat ces mozda dizat iglu u karburatoru gore ili stavit veću diznu za  par brojeva) i bolji odziv na gas bit ce zivahniji  :icon_thumright:   

gljivu kupis žićanu i samo ej zaserafis an otvor za zrak od fergazera i to je to  :hello:

ps. sad jedva cekam da dode ekipa nadobudnih 2t-aktaša i počne prica koj ce ti k gljiva na seriali baotian  :toothy12: 

ziloryder:
A jbg onda sam se zahebo za projekt.....znaci u svakom pogledu bolje ce bit hvala na informaciji kupicu je cim je vidim di ima kupit...aaa to prckanje po karbu igle i ta sranja samo to nee!! ja kad sam skinio filter ide normalno zvuk ko vxr ali dam ful brrrrrbbbbrrbumbum zagusi se to mi se valjda nece desit s gljivom
....Kupicu je za dan-2 ma nek oni pricaju sta oce za sam sa svojim baotianom prezadovoljan i svi mi kazu da nisu vidili brzeg baotiana...ušijem gileru runer SP 50 ko nista dok iza 80 me pređe..

road_runner:
guši se zato jer dobiva previše zraka...moje mišljenje je da je bolje uzeti neku spužvastu gljivu jer je žičana propusnija pa može lakše nešto doletit u cyl a to nije poželjno   :icon_thumright:

BilyPiton:
nemoze  žićana ima papirnat filter  i dosta je gusta nemoze nist uč što moze oštetit :icon_thumright:  i ima kapicu za vodu jos uglavnom spuzvaste su  puno puno bolje za 2t motore

dizanje igle nije nikakav problem izvadis onu gore plastiku na fergazeru izvadis iglu i ima osigurac i onda njega pomices prema spici igle i tak dizes iglu van iz dizne  :icon_thumright:

road_runner:

--- Citat: BilyPiton - 17 Siječanj, 2011, 21:31:26 ---nemoze  žićana ima papirnat filter  i dosta je gusta nemoze nist uč što moze oštetit :icon_thumright:  i ima kapicu za vodu jos uglavnom spuzvaste su  puno puno bolje za 2t motore

dizanje igle nije nikakav problem izvadis onu gore plastiku na fergazeru izvadis iglu i ima osigurac i onda njega pomices prema spici igle i tak dizes iglu van iz dizne  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ok to nisam znal   :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju