lol odgovora, kad stavis kn filter ide 88-90 dizna, M4 navoj, odmah promjenis i rolice oko 5g i eto ti odavno provjerenog setupa za batinu, bez kita nista drugo netrebas minjat...
ja sam isto uradio clanovima stunt master, zmijavci, jockerr(mislim da je tako) i jos nekim likovima kojih nema na forumu, svima trosi slicno ili isto a ide dosta dosta bolje, silverstone clana stunt master je sigurno najbrza devetka bez kita na forumu, 0-50 ide ko peugeot vivacity a trosi mu ni 2l...
clan zmijavci ima devil 50, oni malo veci silverstone, vjerovali ili ne prije koju godinu smo se vozali pola dana i s 1.8l je presao ravno 130km, tako da te potrosnje preko 2.5l na 100 objesi macku o rep
evo kako sam radio jednom frendu: rms filter 64kn, malossi rolice 5.1g oko 80kn, diznu sam mu probusio s svrdlom 0.9mm koji imate kupit u chipoteci za 5kn...
nabacao to djelova, ustela ler, probio katalizator (i slucajno odvalio pipak na kraju spuha lol)...
tvornicki je isao 0-50 u 20-ak sekundi max 55-60 na pravcu, sada ide debelo ispod 10s 0-50 sto je u rangu dvotakta, brze od kineza dvotaktnih, samo mu je krajnja ostala mala zbog prjenosa, oko 60-70...
al to ni nije najveca promjena ko voznja ubrjeg, di bi prije isao 10 ili nebi isao uopce, sada potegne preko 30...
baza je u tome sto skuter ima tvornickih gresaka, klipic karba zapinje pa gusi kadkad u startu, polutke su totalno nelinearne i prjenos je prekratak... al bez obzira na sve to preporodio se s ovim setupom koji stvarno nije nikakva investicija