Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (105/142) > >>

duka:
kad stavis kit ak ne cak i sad kad malo brze budes vozio pocet ce ti ostajat bez goriva jer ovaj filter inace ide na ono sto ima pumpu goriva, a ne slobodni pad. trebas si nabavit neki koji ima mrezicu u sebi tj da je bas za skuter ne za auto.

da stavis ledicu iza mislim da ti tablica nece bit osvjetljena vise, al opet ko gleda na to? na novim talijanima cak i nije predvidjeno da postoji :)

karlo-sp:

--- Citat: duka - 02 Studeni, 2011, 18:50:55 ---kad stavis kit ak ne cak i sad kad malo brze budes vozio pocet ce ti ostajat bez goriva jer ovaj filter inace ide na ono sto ima pumpu goriva, a ne slobodni pad. trebas si nabavit neki koji ima mrezicu u sebi tj da je bas za skuter ne za auto.

--- Kraj citata ---
  :angry7:  nemoj pricat nebuloze !

animatrix:
Svi koji su koristili takav filter ukljucujuci i duku su imali problema sa nestajanjem goriva i davljenjem motora nakon par minuta brze voznje

Dino46:
sa takvim filterom motor mi se gusil i nije isel vise od 50km/h dok mu nisam stavil protocnog..

ziloryder:
A onda sam trebao kupit onaj drugi malo uži i ima mrezicu umjesto ovih rebarca slicnu onoj na cepu od karterica dole di se vadi ulje, nez poteze dobro po ulicicama i to al onak i ja sam primjetio da na pravcu se 2-3 puta u 500m ugusi, valjda je zbog toga  :icon_thumright:

Jebiga trebao sam prije mislit al nmvz platio sam ga ionako 6kn haha...

I duka doc ce kit neboj se samo se kartica ceka to cu uzest sigurno! da se vozim ko covjek

I kkihalic i zokaa plovak meni neradi tjedan dana pa radi 3 dana i tako stalno neobazirem se na to vise, i znam kolko sam ulio i kolko ce mi trajat, to je mana i isto sta pucaju sajle od celera  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju