Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (102/142) > >>

chupa206:

--- Citat: ziloryder - 09 Listopad, 2011, 13:45:54 ---U tome i jest problem, evo pukla mi je danas kopca i druga skoro, nece jednostavno je zapečen,nema nikakvog ljepila na njemu, nista od lece  :sad1: ako nabavim negdje drugi far il nesto onda cemo probat al to ovako neide... Sad cu pomalo u garazu i bit ce nekih novosti u ovih par dana vidjet ce te  :icon_thumright: Nadam se da ce vam se svidit :toothy12:

--- Kraj citata ---

i meni pukle 2 kopče, pa povezal sa šarafom... drži bolje od originala

Dino46:
a sad ih onda strgaj do kraja i grij to ljepilo sa industrijskim fenom, pa zaljepi ljepilom i vozi misko  :)

duka:

--- Citat: Dino46 - 09 Listopad, 2011, 15:24:12 ---a sad ih onda strgaj do kraja i grij to ljepilo sa industrijskim fenom, pa zaljepi ljepilom i vozi misko  :)

--- Kraj citata ---

i usput otopi far

Dino46:
to stoji, al drugog rjesenja nema, nek ga postupno grije  :icon_thumright:

ziloryder:
Boćo na zimskom setupu  :toothy12: Vratio sam prednji blatobran, zbog blata, kise i tih sranja, skinuo retrovizor, detaljno pregledao sve na skuteru sta se ima za napravit, Masina mi cila kao da lupne kad zakocim ili krenem tj. kad kumplug odvoji, da to nije zbog selena :icon_scratch: I kroz ovu zimu za drugu sezonu treba promjenit sva komplet crijeva iz karba oko karba, od goriva filter i bude tip-top i preko zime bi takodjer trebao narucit i kit, ispolirat cu i vilice  :icon_thumright: ma samo da se dode do para do tada se treba radit :headbang:

Jedva cekam vidit oce li se neko od vas sta vozite baotiana sjetit stagod novoga sta se tice izgleda, bilo cega!!! nemam ideje uopce

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju