Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (91/142) > >>

kkihalic:
a jebaga xD , čovječe evo vratih se sad iz splita , koliko tamo motora ima naspram zga..iso miki , sami motori tam..

Drnda:
otidji do u dubrovnik, past ces u nesvijest  :toothy11:

duka:

--- Citat: kkihalic - 13 Rujan, 2011, 19:16:41 ---a jebaga xD , čovječe evo vratih se sad iz splita , koliko tamo motora ima naspram zga..iso miki , sami motori tam..

--- Kraj citata ---

dodji kod nas provjerit ;) cini mi se ko na moru kolko ima skutera okolo :P

ziloryder:

--- Citat: duka - 13 Rujan, 2011, 13:10:07 ---te gume dolje na nosacu motora su ti seleni koji se ovdje mogu nabavit za 25kn komad :) samo sto ih je problem zamjenit, treba se skidat masina dolje, ispresat stare van i upresat nove. ja sam to radio al je bilo lako posto sam imo prazan blok, sa sastavljanom masinom ti je to zesca zezancija...

--- Kraj citata ---

ahaa to se zovu seleni nikad nisam mogao skuzit sta su seleni, bio sam taman u garazi i evo gledam imam na masini rezervnoj oba su ko novi, znaci moram skidat masinu dolje jaooo  :angry7:  Jel ih tesko izbit i vratit nove??? I mogu li se tako vozati dalje moze li se sta desit??

--- Citat: kkihalic - 13 Rujan, 2011, 19:16:41 ---a jebaga xD , čovječe evo vratih se sad iz splita , koliko tamo motora ima naspram zga..iso miki , sami motori tam..

--- Kraj citata ---
Jesi supak  :toothy12: pa sta se nisi javio?? Neznam kako je okolo al split i pogotovo trogir su puni motora  :icon_thumright:

kkihalic:
a jebiga frende bio 2 dana sa starim...išli poslom pa nisam imao vremena...nisam se ni bućnuo :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju