Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
dusVu:
u crnu definitivno.. odlican je balotan samo ja nebi radio onakav blatobran nego samo undertail i ostavio tablicu tak kak je, jos masinu slozit pa to ce s tobom letit kad imas 50 kila :icon_thumright:
ziloryder:
--- Citat: dusVu - 11 Rujan, 2011, 01:13:57 ---u crnu definitivno.. odlican je balotan samo ja nebi radio onakav blatobran nego samo undertail i ostavio tablicu tak kak je, jos masinu slozit pa to ce s tobom letit kad imas 50 kila :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Fala :icon_thumright: I ja sam se predomislio necu ga radit :nono: glupo je !!! A to sta kazes crno nije lose tj. super je al upce se ne vidi kuzis, mislio sam zuto kao sta je i skuter pa sad nez jos.....Hehe ide on i ovako al moram malo skupit jos znanja da bi moga slozit masinu kako treba :hello:
dusVu:
a sta ja znam, o ukusima se ne raspravlja al meni je bolje kad se ne istice tolko .. a sto se masine tice, imas dosta objasnjeno na internetu, uzmi si jedan dan sve detaljno prouci, i pitaj nekog ko zna da je uz tebe da te prati za svaki slucaj i polako
Dino46:
u crno ga plehni, al to sam samo ja
rucno si ga poliral ili? koju si pastu koristio?
ziloryder:
--- Citat: dusVu - 11 Rujan, 2011, 01:37:51 ---a sta ja znam, o ukusima se ne raspravlja al meni je bolje kad se ne istice tolko .. a sto se masine tice, imas dosta objasnjeno na internetu, uzmi si jedan dan sve detaljno prouci, i pitaj nekog ko zna da je uz tebe da te prati za svaki slucaj i polako
--- Kraj citata ---
Upravu ste :icon_thumright: bolje kad se manje istice.. onda ide u crno :glasses9:
--- Citat: Dino46 - 11 Rujan, 2011, 11:15:25 ---
rucno si ga poliral ili? koju si pastu koristio?
--- Kraj citata ---
Prvo sa desolom skinuo svu boju i ono sta je ostalo pobrusio, pa onda presao cijelo deklo sa 320, 3 puta, 600, 800-vodobrusni! i stavio onaj dodatak na busilicu i plavu sam kredu koristio ona kojom se polira inox i rezultat odlican :icon_thumright, Nece ti tu pas pomoc paste moras s tim ili na brusilicu dodatak koji se koristi (pitaj brata on ce znat 100%)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju