Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (85/142) > >>

zvonkec_92:
ma ja mislim da nije serijska..pa piše da je neka sportska..ako je sportska nemora imat ovaj zupčanik zbušen..stvar je u bregovima..a to nemoš vidjet na slici :/ a ima i posebno serijska za kupit a na oglasu je ista slika :( tak da po slici nemreš zaključit koja je koja..

marjan.vxr:

--- Citat: stunt_master - 20 Kolovoz, 2011, 01:21:17 ---hehe.. ma mislio sam tio comm baćku al nesto nije tilo poslat post pa i druge mi se nije dalo opet pisat  :icon_biggrin:

Ugl imam batinu,znam o cemu se radi, imas predobar zadnji kraj (mada mi nije jasno kako si skinuo taj nosac tablice ?) , samo naprijed...

Motor je OK za svoje pare, ne trosi puno,uz malo sarafljenja ide dobro i moze posluzit ...

Nisam sve komplet citao al ako ne mislis nista novije bolje kupovat i nemas kit nabaci ga i miran si  :icon_thumright:

I da,daj prebojaj tu predju masku,ta zuta ko banana zgleda sve skupa  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
op, op

kkihalic:
HAHAHAHAHAHA Marjan hhhhh:))

ziloryder:
Ma ja vam se u to ne kuzim bas da mi je samo 70 narucit ja bi ameriku otkrio  :toothy10: ... danas sam rezervnu masinu rastavljao da vidim kako to ide bome nije lagano  :sad1: uspit cu ja to valjda !!!

--- Citat: marjan.vxr - 02 Rujan, 2011, 22:05:30 ---op, op

--- Kraj citata ---
hahahhahahahaha kako samo dode do toga  :toothy12: :toothy12:

duka:

--- Citat: ziloryder - 02 Rujan, 2011, 22:29:38 ---Ma ja vam se u to ne kuzim bas da mi je samo 70 narucit ja bi ameriku otkrio  :toothy10: ... danas sam rezervnu masinu rastavljao da vidim kako to ide bome nije lagano  :sad1: uspit cu ja to valjda !!!
hahahhahahahaha kako samo dode do toga  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

ak oces imam ja jednog naraku 72 za prodat :) bio sam negdi stavljo turtorial za rastavljanje i sastavljanje masine sa svim mogucim slikama, al nezz vise kod koga u temi :S nije tolko komplicirano kad jednom napravis, samo pazis na par sitnica i to je to  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju