Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
dusVu:
ak ti se bas da zezat se...mozes za 20 kn rijesit sve to...kvacilo malo olaksas, izbusis rolice i diznu , izvadis lulicu tu ...i eventualno mozes napravit filter od filtera za napu to ti je tih 20 kn :notworthy:
luna500rr:
Ma najbolje skini auspuh, tri rolice, diznu i filter zraka pa ce ic ko sinfon i cut se ko medvjed :headbang:
dusVu:
probo sam ja sa 3 rolice serijske i prevrtava se jako...i jaaako lose ide...kad sam ih olakso dobio ravnomjernije i malo bolje ubrzanje...btw imas jos sitnica sto mozes napravit za 0 kn....olaksavanje magneta, pa na prirubnici imas suzenje 16 mm ...pa ak znas mozes se i sa glavom igrat...
animatrix:
ja da imam batinu glavu bih prosirio koliko ide, dizna 88, cca 4.5gr rolice, nesto tvrdje federe kvacila ili ga olaksati, pomjerit kut paljenja i duzi remen jer serijski ne puni polutke do kraja.. mislim da vise od toga nemos napravit osim da se ne istreses za bregu ili kit..
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 27 Veljača, 2011, 21:28:05 ---ja da imam batinu glavu bih prosirio koliko ide, dizna 88, cca 4.5gr rolice, nesto tvrdje federe kvacila ili ga olaksati, pomjerit kut paljenja i duzi remen jer serijski ne puni polutke do kraja.. mislim da vise od toga nemos napravit osim da se ne istreses za bregu ili kit..
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Ako je rjec o silverstone-u ili novim baotianima, nabavit polutke s linearnim kanalima, vidio si kako padnu okretaji na serijskoj polutki, skoro duplo na 30km/h!
Ima jos puno fora oko friziranja, oni kanali sto si spominja mi se cine zanimljivi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju